Ljubav

Direktno.rs

14. 06. 2021. 22:03 0

Koliko se poznajete? Odgovori na pet pitanja otkrivaju

U dugim odnosima, često imate osećaj da znate sve o drugoj polovini i da vas ništa ne može iznenaditi.

Postoji period u vezi kada mislite da već sve znate o svom partneru i tada polako veza ulazi u kolotečinu. Stručnjaci kažu da bi određene stvari u vezi partnera trebalo da znate u svako doba noći i dana.

Ova pitanja možete da postavljate unakrsno jedno drugom, zasigurno ćete se zabaviti i ponovo osetiti leptiriće u stomaku.

1. Kakva su partnerova razmišljanja o braku?

Možda i glavno pitanje. Ako ste već dugo u vezi, na ovo pitanje bi trebalo da imate odgovor. Ovo je stvar koju sigurno nećete pitati na prvom sastanku, ali vremenom ovo postaje jedna od najbitnijih tema svakog para.

2. Kako izleda njihovo mesto iz snova?

Ovo je takođe vrlo bitno pitanje. Ako vam se viđenja o tome gde biste voleli da živite i da stvarate porodicu razilaze, onda je pravo vreme da o tome i porazgovarate.

3. Da li vole posao kojim se bave?

Stres na poslu vrlo lako postaje - stres kod kuće. Takva sitaucija će se brzo preneti na vašu vezi i ona može zapasti u krizu. Zato je veoma važno da pričate s partnerom o tome da je zadovoljan svojim poslom.

4. Koja im je omiljena hrana, a koju ne vole?

Koliko ste samo puta čuli čuvenu izreku "ljubav na usta ulazi"? Pa, izgleda da ima istine u njoj. Istraživanja pokazuju da se parovi često svađaju oko izbora hrane ili oko toga da je žena skuvala njemu i ne tako omiljeno jelo.

Ukoliko znate šta vaš partner voli da jede, vi onda taj problem sigurno nemate.

5. Njegova najdraža pesma je..?

Prema stručnjacima, muzika koju slušate govori dosta o vašim specifičnim karakteristikama. Ako znate koja pesma će vašoj voljenoj osobi podići raspoloženje, to samo pokazuje koliko vam je stalo.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati