Ljubav

Direktno.rs

19. 05. 2021. 21:50 1

Da li je bolji dosadan ili nikakav seks?

Trejsi Koh je sveprisutni "guru" seksa u medijima, a najviše voli da deli savete u vezi raznih problema sa seksom. Tako se i ovog puta upustila u razrešavanje dilema u braku na svoj karakteristično neuvijen i direktan način.

Recimo, kad ste umorni, i morate da birate između seksa ili odmora, Trejsi kaže da odmor birate jedino u situacijama kad ste tako iscrpljeni da ne možete ni da se pomaknete, u svim ostalim slučajevima, seks je rešenje za osveženje. Naime, orgazmom ćete smanjiti stres i bolje ćete zaspati.

Ljuti ste na partnera? Treba li da padne seks pomirenja? Odgovor je da, jer u nekim slučajevima ljutnja služi i kao afrodizijak, tako da ste u teoriji oboje zapravo spremni za seks. Uz to, nakon dobrog seksa svi problemi če izgledati manji.Šta kad vas partner zanemaruje? Smete li potražiti utehu sa strane? Trejsi ovde prvo predlaže otvoren razgovor s partnerom, nakon kojeg ćete odlučiti hoćete li ostati nezadovoljeni u vezi, potražiti nešto sa strane ili se rastati.

Kakav je seks dovoljno dobar? Trejsi kaže da je bolji i nikakav od dosadnog, ako to vreme kad apstinirate korisno utrošite za nešto pametno. Recimo, dogovorite se da neko vreme nećete imati seks, pa će vam nakon apstinencije odnos biti privlačniji i zabavniji, a možda i postane bolji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]

Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati