Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: cdm.me ]

30. 01. 2021. 11:38 0

Ni virus više nije prepreka: Par se venčao u Kovid bolnici

Epidemija koronavirusa svima je promenila mnoge životne navike, sprečila nas da putujemo, da se viđamo sa voljenima ali i da proslavljamo velike događaje poput venčanja.

Međutim, jedan par u Engleskoj, uprkos teškom zdravstvenom stanju u kovid bolnici je odlučio da stane na ludi kamen. Iako su im životi visili o koncu, medicinske sestre u engleskoj kovid bolnici, imale su želju da venčaju zaljubljeni par i da im na taj način, možda ispune i posljednju želju.

Nakon pozitivnog testa na virus, Lizi i Simon su bili smešteni na odvojenim odeljenjima. Simonu se stanje odjednom pogoršalo i hitno je prebačen na intezivnu negu.

- Umirao sam da vidim Lizi, jako mi je nedostajala. Želeo sam da se vratim kod nje i borio sam se junački da bih se vratio na njeno odeljenje - kaže Simon.Medicinska sestra saznala je da je ovaj par planirao venčanje još u junu, ali ih je korona sprečila. Osoblje u bolnici je odlučilo da ih obraduje i organizuje ceremoniju u bolnici.

- Rastužila sam se kada sam čula da se nisu venčali. Onda sam došla na ideju da se ovde venčaju i oni su pristali. Iako nisu idealni uslovi, želeli smo da ih učinimo srećnim - kaže jedna od sestara.

Ova medicinska sestra je bila svedok i snimala je ceremoniju telefonom za prijatelje i porodicu. Lizi i Simon su se venčali tri dana nakon dolaska u bolnicu, uz tortu koju je obezbedilo osoblje.

A kako bi imali prvi poljubac kao muž i žena, moraju još malo da sačekaju, jer oboje još uvek primaju kiseonik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati