Ljubav

Direktno.rs

01. 01. 2021. 22:06 0

"Prevarila me s prijateljevom ženom, mislila da će me oduševiti"

U jednom trenutku njegova supruga je počela da razgovara sa njihovom prijateljicom o problemima koje su imali, a onda su odjednom počele da se ljube pred njim.

Žena me je varala preda mnom i to sa suprugom mog najboljeg prijatelja. Uznemirilo me je. U braku smo četiri godine, ali prilično sam siguran da je ona prava žena za mene. Međutim, u poslednje vreme imamo puno problema i uzimamo se zdravo za gotovo - požalio se jedan čovek, piše "The Sun".

Njihov seksualni život nije bio sjajan, ali pokušavaju to da reše. Pred Božić su išli na zabavu sa prijateljima i puno su pili. U jednom trenutku njegova supruga je počela da razgovara sa njihovom prijateljicom o problemima koje su imali, a onda su odjednom počeli da se ljube.

- Tada je supruga mog prijatelja krenula glavom prema prednjoj strani haljine moje žene, sve vreme je ljubeći. Moje lice mora da je sve reklo. Bio sam prestravljen. Izleteo sam da se rashladim, a supruga je krenula za mnom sa izgovorom da je mislila da ć́e me to oduševiti - nastavio je.Vratili su se na zabavu i videli da njihovi prijatelji vode ljubav, pa su odlučili da se sklone i napustili su prostorIju, potom su razgovarali o tome šta se dogodilo. Sutradan je od supruge prijatelja dobio poruku da im se sledeći put kada ih uhvate u seksu slobodno pridruže. Iako je pristao na njenu ponudu, bio je užasnut kad je video suprugu sa nekim drugim i nije znao kako da to da joj kaže.

- Morate da podelite svoja osećanja sa ženom. Objasnite joj koliko ste bili uznemireni te večeri i recite da ne želite da se to ponovi. Pitajte je zašto je osetila da želi da podeli vaše probleme sa nekim drugim. Recite joj da je volite toliko da ne možete da podnesete da je vidite seksualno povezanu sa nekim drugim. I objasnite svom prijatelju da cenite njegovo prijateljstvo, ali da ono što se dogodilo nije bilo u redu - odgovorila je psihoterapeutkinja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati