Ljubav

Direktno.rs

02. 03. 2024. 21:03 0

"Ukrao joj psa, izbušio gume": Osvete bivšima

Nema većeg besa do besa prevarene ili napuštene žene ili muškarca, neki to ipak prihvate dostojanstveno, ali ima i onih drugih. Ovo su anonimne ispovesti ljudi koji su otkrili kako su se osvetili bivšim partnerima.

“U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno” ili “Mržnja samo još jedno lice ljubavi”, neke su od poslovica koje pojedinci uzimaju zdravo za gotovo. Najčešći motivi za nanošenje bola partneru su prevara, ponižavanje i razočaranje.

Naterala sam ga da se razvede, a zatim ga ostavila 

- Bivši dečko me je prevario i ostavio da bi bio sa drugom. Nekoliko godina kasnije su se venčali i dobili dvoje dece, ali mi smo se nekako puta sastajali i imali aferu. Uspela sam da ga nagovorim da ostavi ženu uveravajući ga da sam ja ljubav njegovog života. Čim se razveo ostavila sam ga. Užasno, znam. Sad kad sam stariji, stidim se onoga što sam uradio i žao mi je te dece.

Vratiću ti odeću, nema problema 

- Bivši dečko, sa kojim sam imala vezu na daljinu, me je prevario, a to sam saznala sasvim slučajno. Zamolio me je da mu vratim neke od njegovih omiljenih majica koje je ostavio kod mene. Oklevala sam da ih pošaljem ali na kraju jesam. Iscepala sam ih i uništila, a na leđima sam napisala “ja sam varalica”.  

Ukrao sam joj psa i presekao gume na autu 

- Znam da nisam još upao u kategoriju surovog muškarca, ali kada me je bivša prevarila sa bivšim dečkom, ukrao sam joj psa i izbušio gume na automobilu. Pas joj je vraćen, kao rođendanski poklon..

Nisam ni znala da sam mu ljubavnica 

- Tri meseca sam bila u vezi sa kolegom sa posla, zaljubljena i srećna. Jednog dana pronašla sam kovertu uvučenu u peškir na kojoj je bila pozivnica za njegovo venčanje. Tada sam shvatila da sam sve vreme bila njegova ljubavnica, a da to nisam ni znala! Odlučio sam da uzmem stvari u svoje ruke i pronašao sam njen broj telefona. 

- Nazvala je i objasnila o čemu se radi, dogovorile smo se da se nađemo istog dana. Učinile smo to, objasnila sam joj sve i tada je odlučila da ga pozove da dođe, ne znajući da sam i ja tu. Lice mu je bilo neprocenjivo. 

A ti bi opet? 

- Bili smo srećni i zaljubljeni, bar ja, sve dok me nije prevarila. Posle nekoliko meseci nazvala me sva u suzama i rekla mi da sam ja nešto najbolje što joj se dogodilo i da želi da se pomirimo. Vozila je do mene tri sata, vodili smo ljubav celu noći i nisam obraćao pažnju na to kako se ophodim sa njom. Pred jutro me je pitala da li mislim da će naša veza uspeti? 

- Naravno da nisam, rekao sam joj: “Prevarila si me i otišao za drugog momka i sad kad te on ne želi više, hoćeš meni da se vratiš?”  

- Potom sam je izbacio iz kuće, bez odeće.

Sestra je bolja od tebe 

- Prevarila me je i ostavila na vrlo brutalan način, ali tako da bi me osramotila pred velikim brojem ljudi. Uvek mi se činilo kao da sam se dopao njenoj mlađoj sestri, a tada je bila u nekoj buntovničkoj fazi i stalno se svađala sa mojom bivšom, pa sam gledao kako to da iskoristim. Maloj nije bilo žao, kao ni meni, i mislim da bivšoj pao mrak na oči kada sam joj rekao da je grozna u krevetu u poređenju sa sestrom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati