Ljubav

Direktno.rs

21. 09. 2020. 18:00 1

Devojka razvedenog muškarca: Njegovi na vezi sa bivšom, PREVIŠE JE!

Jedna devojka podelila je priču sa kojom se mnoge dame suočavaju u tišini. Ona je u vezi sa muškarcem kojeg voli, ali je problem odnos njegove porodice sa njegovom bivšom suprugom.

Evo šta je napisala:

- Smeta mi to što se majka mog dečka i dalje druži s njegovom bivšom ženom. Razumem da su oni dugo bili zajedno, od srednje škole, pet godina veze i devet godina braka, imaju dete i razveli su se mirnim putem, bez prevara i svađa. Ali nervira me što je cela njegova porodica u kontaktu s njom, dolazi vikendom da mom dečku ostavi ćerku, često ostane i na porodičnim okupljanjima nakon što dovede malu jer je njegovi teraju da ostane. Moj dečko kaže da ne vidi problem jer to rade njegovi, a ne on, on je u kontaktu samo zato što imaju maloletno dete. Oni su prema meni fini, prihvataju me, ali su s njom i dalje bliski. Volim ga, ali cela ova situacija mi je previše jer vidim da će ona za njih zauvek biti deo porodice i majka njihove unuke - požalila se ona na Ispovesti.com.

Nije teško zaključiti koliko je pogađa cela situacija za koju i sama kaže da joj je "previše".

- Razumem te, ali tako je kad si u vezi sa osobom koja je već imala brak iza sebe, još i dete ima.. Ili prihvati to ili bolje raskini - glasi jedan od komentara na njenu objavu.

Ima i "radikalnijih":

- Jok trebaš i ti da je titraš, jer je pobugu hanuma je, prva žena, ej.. Nije se ona udavala za porodicu i u braku i posle braka to su joj stranci. Šta tu sad izigravaju mirotvorce?! Tu nečeg ima, ili griža savesti ili neko savezništvo i želja za povratkom. Dete ok, ali kakva slavlja sa bivšom. Nisu tu čista posla, ponavljam.

- Pa zašto si pristala na vezu sa čovekom koji ima takvu prošlost ako nisi bila spremna?! - napisao je neko u komentarima.

Da li njen dečko treba više da se potrudi da bi ona naučila da se nosi sa situacijom u kojoj se našla ili je dovoljno ovo što joj je do sad rekao procenite sami ...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati