Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: Zadovoljna.hr ]

11. 08. 2020. 22:00 0

NEOČEKIVANO: Glavna veština koja je potrebna za BOMBA seks

Luda hemija, fenomenalne veštine, fizička izdržljivost i orgazam - mnogi misle da nema dobrog seksa bez ova četiri "sastojka". Međutim, izgleda da je mnogo toga što mislimo o seksu pogrešno...

Stručnjaci kažu da samo ova jedna stvar garantuje pravo seksualno zadovoljstvo - potpuna predanost.

Glavni elementi potpune predanosti partnera su fokusiranost tokom seksualnog odnosa, osećaj duboke erotske intimnosti, dobra komunikacija, iskrenost i želja za udovoljavanjem.

Nedavna anketa pokazala je da mnogi ljudi ne polažu previše pažnje na sam orgazam jer seks može da bude loš i s njim ili uprkos njemu.

Više pažnje polaže se na tzv. optimalnu seksualnost i ideju da seks može biti nepresušan izvor zadovoljstva i bez orgazma.Većina ispitanih parova navela je potpunu predanost kao najvažniji element seksualnog iskustva jer ona potencira međusobno poštovanje, prihvatanje i nežnost.

Izgled tela i tehnika su na samom dnu liste prioriteta u seksu jer dobri partneri dolaze u svim oblicima i veličinama, a veštine dolaze s iskustvom...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati