Ljubav

Direktno.rs

28. 05. 2020. 21:59 0

Sedam najvećih seksualnih strahova MUŠKARACA!

Svi ćemo se složiti – seks bi trebalo da bude prijatno iskustvo za obe strane. I dok se često piše o njegovim benefitima za psihičko i fizičko zdravlje ponekad zaboravljamo da i oni naizgled najsigurniji, imaju svojih briga.

Britanski i američki novinari napravili onlajn anketu na uzorku od 2.000 ljudi. Ispitanici su imali na oko jednostavan zadatak - da poređaju svoje seksualne strahove na skali od 1 do 10.

Rezultati su pokazali sledeće.

Predstavljamo vam listu sedam najvećih muških strahova, i ne, u njima se ne nalaze pogrešno ime, neprijatni telesni zvukovi ili partnerovi fetiši koje ne možete ili ne želite da ispunite. To su:

1. Polne bolesti

Ovo je verovatno najveći strah svih koji se upuste u seksualni odnos. Razgovarajte s partnerom o stvarima koje vas muče, a i ako niste sigurni koristite zaštitu.

2. Zadovoljstvo partnera

Hoće li doživeti orgazam? Da li je to bilo to? Da li je odglumila? Umesto da se nepotrebno brinite, jednostavno uživajte, jer ako se vi osećate dobro veće su šanse da će se tako osećati i vaš partner u krevetu.

3. Neželjena trudnoća

Živimo u 21. veku. Ako vas brine sigurnost kondoma postoji mnoštvo drugih kontracepcijskih oblika. Pokušajte s nekim od njih. No, ne zaboravite da kondom nije samo zaštita od neželjene trudnoće, već i da štiti od raznih polno prenosivih bolesti.

4. Prerani vrhunac

Da, seks nije trka. Ali kao što smo već rekli, potrudite se oko partnerke i vašeg zadovoljstva, pa ovakve situacije neće dolaziti kao takva nelagoda. Setite se da je tok uzbuđenosti tokom odnosa različit kod polova, pa tako muškarci prirodno dolaze do cilja prvi.

5. Da li je premalen?

Niste nikada čuli za onu "nije bitna veličina, bitna je tehnika"? A, ako vas to toliko muči da je nepremostiva prepreka postoje naprave koje mogu da vam pomognu u takvim situacijama.

6. Koliko iskustva je poželjno?

Za razliku od žena koje broj svojih seksualnih partnera skrivaju vešto skoro kao i godine, s druge strane, muškarci se boje kako će ostaviti utisak neiskusnih ljubavnika. Svaka osoba je drugačija i uživa u drugačijim stvarima. Umesto da se zamarate brojevima skoncentrišite se na ono što vidite da pali kod druge strane.

7. Uskočili ste u krevet – šta posle?

Upustili ste se u odnos. Sada je malo kasno za razmišljanje šta nakon toga. Prepustite se trenutku i uživajte. Nemojte zaboraviti, ako se ne osećate lagodno ili možda niste srećni, ta osoba nije pravi partner za vas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna

Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]

Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati