Ljubav

23. 05. 2020. 21:58 0

Srećniji su parovi u kojima je žena starija

Većina žena se udaje za muškarce koji su godinu do tri godine stariji od njih verujući da je to idealna razlika u godinama. Međutim, prema stručnjacima za ljubavne odonose, žene koje izlaze s muškarcima koji su znatno mlađi od njih obično su srećnije i zadovoljnije.

Kako bi saznali što više o heteroseksualnim vezama doktor Lehmiler anketirao je 200 žena. U toj grupi je bilo žena koje su izlazile s muškarcima koji su stariji od njih, mlađi od njih ili su bili iste životne dobi.

Istraživanjem je utvrđeno da su najsrećnije žene bile one čiji su muškarci oko deset godina mlađi od njih. Takođe su bile više posvećene svojoj vezi nego žene koje su u vezama sa starijim partnerom ili partnerom istih godina.

Istraživači su rekli da je to verovatno povezano sa ženskom dominacijom u vezi.

Istraživanje je pokazalo i da su muškarci bili srećniji u vezi sa starijim ženama. Stručnjaci su dodali da ovakvi parovi imaju bolju komapatibilnost, zreliji su i često su bolji roditelji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati