Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

28. 03. 2022. 06:00 0

Posne pohovane tikvice iz rerne

Zdravija i jednako ukusna varijanta.

Sastojci:

2 tikvice
200 ml kisele vode
2 kašike brašna
2 kašike prezli
so, biber
30 ml ulja
po želji beli lik u grnulama
ulje

Priprema:

Tikvice oguliti i iseći na tanje listove, posoliti i ostaviti 30 min da posti sok, pa ocediti.
U činiju staviti kiselu vodu, brašno, prezle, bibera, ulje i sve dobro izjednačiti.
Tikvice provući kroz pripremljeni smesu i ređati u podmazan pleh.
Peći na 220 C da lepo porumeni oko 30-40 min.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati