Kuhinjica

Direktno.rs

09. 02. 2022. 09:08 1

Pasulj kuvati u čaju od nane? Kuvar objasnio

Skoro svaka domaćica tvrdi da ima svoju malu tajnu uz koju joj je ručak makar za trunku bolji nego komšinicin. Ali da se pohvali tom tajnom - retko koja hoće. Zato vam mi otkrivamo jedan super trik uz koji će vam pasulj biti kao nikad do sada.

Nenad Stamenović, poznatiji kao Neša Travka, kulinar, planinar, diplomirani eko-turizmolog, nekadašnji šef hilandarske kuhinje i autor emisije "Neša Travka" na domaćem "Kitchen TV-u", otkrio je kako se sprema vrhunski pasulj.

- Uveče ga potopim u čaj od nane, pustim da proključa i ostavim preko noći. Ujutru prospem višak vode, onda nalijem, dodam luka i rendanu šargarepicu jer mu da slatkoću i malo vranilove trave - objašnjava najpoznatiji travar s juga Srbije i dodaje kako je tada pasulj mnogo ukusniji jer se bolje skuva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati