Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

16. 10. 2021. 06:00 0

Jednostavno i ukusno: Panirani oslić sa belim lukom

Brz i jednostavan recept za sočnu ribu koju ćete obožavati.

Sastojci:

500 g fileta oslića,

2 kašike suvog biljnog začina,

sok od 1 limuna,

1 kašičica bibera,

3 čena belog luka,

100 g belog brašna,

100 g kukuruznog brašna,

100 dl ulja.

Priprema:

Filete operite i prosušite. Beli luk očistite, sitno naseckajte i pomešajte sa suvim biljnim začinom, limunovim sokom i biberom, pa smesu rukama utapkajte u ribu.

Ribu uvaljajte u mešavinu obe vrste brašna, a zatim je pržite na vrelom ulju po tri minuta minuta sa svake strane. Da bi riba spolja bila hrskava, a iznutra dobro pečena, okrenite filete samo jednom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

No pasaran!

Zoran Živković [01.12.2021.]


Anketa

Kakva je bila svrha bagera iz Šapca na protestima?

Rezultati

Video dana

Domino efekat bez domina