Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

22. 07. 2021. 07:11 0

Nešto malo drugačije: Junetina sa paradajzom i rukolom

Zalogaji kojima ćete se stalno vraćati.

Sastojci:

500 g junetine,

300 g rukole,

300 g paradajza,

1 glavica crnog luka,

1 dl crnog vina,

biber,

so,

ulje,

1 dl soka od narandže,

1 ljuta papričica,

1 lovorov list.

Priprema: Junetinu isecite na trake, a crni luk sitno iseckajte. Stavite crni luk da se dinsta, dodajte mu junetinu, biber i lovorov list. Nastavite sa dinstanjem dok meso ne porumeni, dodajte so i crno vino, pa krčkajte dok meso ne bude gotovo. Pomešajte sok od narandže, ulje, so i biber, pa dobro promešajte da se sastojci sjedine. Ovim dresingom prelite opranu i očišćenu rukolu. U činiju stavite rukolu, gotovu junetinu, paradajiz isečen na komade i sitno isečenu ljutu papričicu. Sve blago promešajte i poslužite.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Tehnika ili snaga?

Zoran Živković [04.08.2021.]


Video dana

Prevelik zalogaj

Anketa

Čega se Aleksandar Vučić najviše plaši?

Rezultati