Piletina iz rerne sa lukom i pradajzom | Kuhinjica | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: stvarukusa.rs ]

06. 03. 2021. 07:00 0

Piletina iz rerne sa lukom i pradajzom

Brza priprema ovogo oborka je samo jedna od prednosti. O ukusu da ne pričamo, a odlična stvar je što ako živite sami imate ideju za ručak, a ako imate više članova porodice onda samo povećajte sastojke. Služite sa prilogom po želji.

Sastojci:

1 pileći file

1 manji crni luk

3 jajeta

200 ml pavlake

so, biber

1 paradajz

Priprema:

Crni luk iseckajte i stavite u manju tepsiju. Preko stavite meso isečeno na kockice. Posolite i pobiberite. Jaja i pavlaku za kuvanje umutite. Dobro pobiberite i prelijte preko mesa. Paradajz isecite na kolutove i posložite preko preliva. Pecite u rerni na 180°C nekih 40-50 minuta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Nije šija nego vrat

Zoran Živković [16.04.2021.]


Video dana

Dobitnik Oskara za ovu godinu

Anketa

U koju vakcinu najviše verujete?

Rezultati