Ručak "za dva dana": Juneći gulaš | Kuhinjica | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

19. 01. 2021. 06:00 0

Ručak "za dva dana": Juneći gulaš

Ako ne znate šta da skuvate za ručak, neka to bude juneći gulaš. Ukućani će uživati, a vi ste mirni dva dana.

Sastojci:

0,5 kg crnog luka
50 ml ulja
soli
0,5 kg junetine
soli, bibera, mlevene crvene slatke paprike, mlevene crvene ljute paprike
čen belog luka

Priprema:

Iseckajte na kockice crni luk i stavite u lonac, dodajte ulje, i odmah zatim so da bi se luk bolje sjedinio.

Dinstajte ga dok ne dobijete želatin, tj. gustu masu. Iseckajte junetinu na kockice (2,5x2,5cm) i dodajte je u izdinstani luk, zatim nalijte vode toliko da prekrije meso.

U sve to dodajte začin za jelo, biber, mlevenu crvenu slatku papriku, mlevenu crvenu ljutu papriku, beli luk, i ostavite da se kuva 2-3 sata na umerenoj vatri (u zavisnosti od mesa).

Kad se to sve lepo sjedini, tj. dobijete gustinu, gulaš je spreman za jelo!

Kako dodatak možete pripremiti pire krompir, pirinač ili testeninu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Bogat repertoar

Zoran Živković [24.02.2021.]


Video dana

Pozdrav sa Havaja

Anketa

Koji hit Đorđa Balaševića najviše volite?

Rezultati