Domaća musaka na drugačiji način | Kuhinjica | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: stvarukusa.rs ]

23. 09. 2020. 05:41 0

Domaća musaka na drugačiji način

Musaka na malo drugačiji način, ali jednako ukusna.

Potrebno je:

1 patlidžan
500 g mesa (po želji)
1 luk
maslinovo ulje
so i biber
1 kk origana
1 kk dimljene paprike
2 čena belog luka
200 ml paradajz soka
250 ml neutralna pavlake
60 ml kisele pavlake
150 g kačkavalja
50 g kačkavalja za prekoPriprema:

Isecite na kockice patlidžan i luk, propržite. Dodajte origano, mlevenu papriku, meso, dodajte beli luk i paradajz sok. Pržite 10 minuta.

Napravite sos. Dodajte slatku pavlaku, krem sir ili kiselu pavlaku i rendani kačkavalj. Istopite sve sastojke stavite u posudu za pečenje red mesa pa sosa preko na kraju rendani kačkavalj.

Zapecite na 180 stepeni 25 minuta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Hajmo ruke gore!

Zoran Živković [21.10.2020.]


Video dana

U susret praznicima

Anketa

Zašto je Vučić čekao 126 dana da nam saopšti sastav nove Vlade?

Rezultati