Kuhinjica

Direktno.rs [ Izvor: Klix.ba ]

26. 05. 2020. 16:51 0

Objavljen kuvar sa čuvanim receptima iz serije "Prijatelji"

Iako se kultna serija "Prijatelji" završila 2004. godine, njena popularnost nikada nije prestajala. Mnogi iz serije izvlače inspiraciju za ukrašavanje prostora, modni stil ili čak frizuru. Međutim, ono što je takođe obeležilo ovu seriju svakako su kulinarske veštine glavnih junaka.

“Vogue Espana” piše da će se svi fanovi ove serije oduševiti kada čuju da je objavljen kuvar zvani "Friends: The Official Cookbook", koji sadrži sve poznate recepte koje su gledaoci imali priliku da vide na malom ekranu.

Pored poznate kulinarske nesreće koju je Rejčel doživela kada je pokušala da napravi poslasticu  s neobičnom kombinacijom sastojaka od džema i luka, u knjizi su uključeni i mnogi drugi poznati recepti, poput kolačića bake Fibi, ali i bogati ručak koji je Monika pripremila za Dan zahvalnosti.Ovaj kuvar pripremila je Amanda Je i sadrži čak 70 recepata, od predjela, glavnih jela, pa sve do deserta i pića. Međutim, ono što je kod ovog kuvara posebno je to što uz svaki recept stoji i broj epizode u kojoj se recept pominje.

Kuvar će biće dostupan na Amazonu od 22. septembra, ali već je moguće rezervisati ga unapred.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati