Horoskop

Direktno.rs

21. 05. 2022. 14:00 0

Tempirane bombe: Najstrastvenije dame horoskopa

Kad zapalite strasti u Škorpiji, trebalo bi da proverite da li možete da izdržite... Osim Škorpija, proverite koje su to još strastvene dame horoskopa.

Škorpija

Škorpija je najatraktivniji znak u Zodijaku. Osobe rođene u ovom znaku svoje najintimnije tajne otkrivaju samo svojim najbližima. Ali kad zapalite strasti u Škorpiji, trebalo bi da proverite da li možete da izdržite! Škorpija nije vatreni znak, već vodeni, ali ovo ne treba da vas iznenađuje jer nikada ne znate da li ćete potonuti ili plivati u strastvenim Škorpijinim vodama.

Lav

Lavovi su strastveni u vezama. Oni žele da imaju sve najbolje, pa čak i njihov partner mora biti najbolji. Vole da se osećaju važno i učiniće sve ukoliko nekog žele u svojoj blizini. Pojedinci rođeni u znaku Lava vole sa velikom strašću i entuzijazmom i stalno žele više. Oni su topli i iskreni, ali kada je reč o njihovim potrebama mogu postati dominantni i zahtevni. Ako volite osobu rođenu u znaku Lava, ona vas stavlja u podređeni položaj u svakom trenutku. Većina Lavova su veliki avanturisti. Ako želite da zadržite osobu rođenu u znaku Lava, dozvolite mu da preuzme vodeću ulogu, tako nećete biti razočarani.

Ovan

Strastvena, impulsivna, buntovna, slobodoumna, entuzijastična, odvažna, samouverena, nesputana, živahna, zabavna, tvrdoglava, temperamentna, prkosna - sve je to žena Ovan. Neustrašivi i prirodni je vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega ovan i jest prvi znak zodijaka - svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da pokrene ostalih 11 znakova.

Strelac

Žene Strelčevi pune su životne radosti. Vladaju velikim seksualnim moćima i bujnom erotskom fantazijom. Verne su, mada zbog komunikativnosti i radoznalosti mogu postati žrtvom iskušenja. Seks je za njih spektakl, a vole ga koliko i Škorpije. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati