Horoskop

Direktno.rs

22. 04. 2022. 14:01 0

Tri znaka POBEĐUJU u svakoj raspravi

Dobra konverzacija i diskusija često može biti i zabavna, ali na kraju uvek samo jedan izlazi iz priče kao pobednik. Kada su ovi horoskopski znakovi u pitanju, oni svoje protivnike,"rešavaju" veoma brzo bez nekog prevelikog opterećenja po njih.

Vaga

Važe za najpoštenije protivnike u raspravi, jer uvek voli da ipak istina bude ta koja će poslednja biti izrečena. Nije im bitno da pobede, ali na kraju uvek ispadnu u pravu jer njihovi  sagovornici često prepuštaju dat teren zbog poštene naravi. 

Lav

Oni uvek iz rukava vade dobre argumente. Često imaju malo prepotentniji stav pa protivnici u njihovom prisustvu svakako "lude" i prosto samo svojom pojavom njima bude nervozu. Lav je sam po sebi samouveren i prosto uvek na kraju ispadne da je ipak on u pravu.

Blizanci

Svima je dobro poznato da je ovaj horoskopski znak izvrstan komentator i da priča sa njim prosto jednostavno samo ide. Nekim ljudima mogu biti naporni zbog količine reči koje izgovaraju za tako kratak period. Na kraju prosto njihovi sagovornici odustanu i oni uvek izađu kao pobednici . 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Mašinista se pravi važan

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati