Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

15. 04. 2022. 06:00 0

Škorpije odlučne, Vage zbunjene

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Može biti nerviranja u početnoj fazi, ali ćete uspešno izlaziti na kraj sa situacijama. Mogućnost neplaniranog priliva. Niste sigurni da li da se voljenoj osobi otvorite po nekim pitanjima. Za sada ćete neke stvari zadržati za sebe.

BIK

Promenljiva raspoloženja, pa ćete i vi čas biti aktivni, čas se povlačiti. Iako ćete imati svoje „lenje momente“ uspećete da ostvarite ono što ste isplanirali, samo će vam za to trebati više vremena. Jedno novo poznanstvo vas « aktivira » .

BLIZANCI

Imate potrebu da neke ustaljene stvari promenite, ali i kreativna rešenja za situacije koje su pred vama.Brzo mislite.  Niste ispunjeni u emotivnom delu i možete potražiti utehu kod nekog od članova porodice ili prijatelja.

RAK

Napetosti će biti samo u prepodnevnim satima, već posle toga ulazite u jedan stabilan dan. Bilo da je poslovni ili emotivni segment, imate prave reči za osobe sa kojima dolazite u kontakt, iskreni ste i pridobijate pažnju.

LAV

Danas su vam finansijski prioriteti na pameti. Stoje mogućnosti za novac, ili makar za ugovaranje posla koji će vam se brzo isplatiti. Postavite se odgovornije prema osobi koju volite, trenutno nemate dovoljno razumevanja.

DEVICA

Imate podršku koja vam je potrebna da biste pokrenuli poslovne situacije koje vas interesuju. Nema razloga za nestrpljivost, sve se odvija po vašim planovima. U emotivnom delu budite svesni da ne možete ostvariti sve ono što želite.

VAGA

Malo ste zbunjeni trenutnim stanjem i situacijama na poslu, ali ne odustajete lako od onoga što ste naumili da ostvarite. Možete steći značajne uvide ako pažljivo gledate i slušate šta se dešava oko vas. Zanemarujete partnera zarad prijatelja.

ŠKORPIJA

Odlučni ste da ostvarite ono što želite, ali u isto vreme spremni da se prilagodite saradnicima i okolnostima. U emotivnom delu - čežnja. Moguće je da priželjkujete osobu sa kojom trenutno ne možete ostvariti kontakt.

STRELAC

Potrebno vam je mnogo više vremena i za neke najobičnije obaveze. Ovo je mentalni, a ne fizički umor. Nećete biti raspoloženi za neke veće aktivnosti sa voljenom osobom. Najviše ćete se opustiti u društvu prijatelja.

JARAC

Dosta ćete se iscrpeti u toku prepodnevnih sati, jer je obaveza više nego inače. Drugi deo dana je mnogo bolji za emotivna dešavanja i za odmor i trebali biste da misli o poslu maknete. Možda bi bilo najbolje da se posvetite samo sebi i relaksaciji.

VODOLIJA

Dan je dobar za zaradu, ali i za kontakte i komunikaciju sa partnerima sa kojima sarađujete duže vreme. Sporazumevate se odlično i nema mnogo muke oko dogovora. Niste u raspoloženju da planirate izlaske, radije ćete ostati kod kuće.

RIBE

Možda ćete morati da odradite stare obaveze u toku prepodneva, ali onda završavate sa napornim momentima u ovom danu. Popodne i veče su opuštajući. Emotivni partner i vi možete zaista provesti vreme u uživanju, ali i provodu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati