Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

14. 04. 2022. 06:00 0

Bikovi raspoloženi, Device na novom poslu

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Dan čija vam energija odgovara. Bićete hitri, brzi i aktivni tokom celog dana kroz poslovni segment. Takođe, otvoriće vam se mogućnosti tajnih dogovora i susreta. Ovo može biti aktuelno i za poslovni i za emotivni segment.

BIK

Danas možete dobiti najavu putovanja koje će biti u narednim danima, bilo da je u pitanju posao ili emocije. Dobra energija i raspoloženje. Osećate veliki emotivni podsticaj i aktivirate se prema osobi do koje vam je stalo.

BLIZANCI

Dobar odnos sa saradnicima. Slobodno predstavite svoje ideje i rešenja. Možete biti pomalo zabrinuti što se finansijskog segmenta tiče. Lako ostvarujete komunikaciju sa osobama sa kojima dolazite u kontakt.

RAK

Sve ono što imate od obaveza obavite do ranih popodnevnih sati, jer se može dogoditi da nakon tog vremena saradnici više ne žele da čekaju. Emotivni partner vas pritiska, moguće je da se kod njega probudila sumnjičavost.

LAV

Šta uradite do podneva, uradili ste. Posle tog vremena bi najbolje bilo da odete što dalje od svih, jer ćete svima smetati, biti na putu, a možete napraviti i gomilu grešaka. I sa voljenom osobom možete imati napete momente.

DEVICA

Dobijate informacije o novom poslu, projektu....nije toliko važno šta je u pitanju, važno je da je ovo baš po vašoj volji i da vam odgovara u potpunosti. Prema voljenoj osobi ćete se postaviti nešto drugačije nego u prethodnim danima.

VAGA

Imate potrebu da radite nešto konkretno, da napravite dogovore, da pomognete kolegama. Bićete aktivni i uživati u podsticajnoj i dobroj energiji oko vas. Zvučite više nego ubedljivo prilikom novih poznanstava.

ŠKORPIJA

Napravili ste odličan plan šta sve morate obaviti. Šteta što će to ostati samo na planovima, jer će vas dešavanja vezana za emotivni segment « pomeriti sa mesta ». Sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret sa nekim ko vam je u mislima.

STRELAC

Poslovni saradnici nisu u potpunosti iskreni. Zato je najbolje postaviti se odlučno u nekim situacijama. Znate šta želite i ne pristajte na manje od toga. Dan je pogodan za avanture I flertovanja. U emotivnim odnosima ljubomora.

JARAC

Kontakti sa poslovnim partnerima će biti pomalo naporni, ali ovo je minorno u odnosu na neke situacije od ranije. I emotivno ovo može biti više nego ispunjen dan. Prevaziđite neku sitniju problematiku u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Iako ne postoji poseban razlog, malo ste umorni. Bićete usporeniji i više će vam vremena trebati čak i za najosnovnije obaveze. Emotivno -  popodne je dobro ako imate želju da provedete zajedničke trenutke kod kuće sa voljenom osobom

RIBE

Tokom ovog dana može biti jako dobrih momenata i u poslovnom i u emotivnom delu. Napravićete fin dogovor sa poslovnim partnerom ili klijentom. Ukoliko ste sami, odlično je vreme za nova poznanstva koja se mogu aktivirati neočekivano.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati