Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

31. 03. 2022. 06:00 0

Lavovi odlično raspoloženi, Ribe razočarane

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Neko bi danas vaše reči mogao shvatiti pogrešno. Iako vam to nije namera, izgledate nasrtljivo i arogantno. Pokušajte da obuzdate preveliku energiju koja je danas aktivna. Nezadovoljni ste postupcima voljene osobe.

BIK

Danas širite izuzetnu energiju oko sebe i lako podstičete druge na akciju. Imate velike planove za ovaj dan i želite i da ih ostvarite. Velika sigurnost i samopouzdanje, kombinovani sa šarmom I harizmom privući će nove udvarače.

BLIZANCI

Pokušajte da se prilagodite drugima, jer vas lako mogu doživeti kao konkurenciju. Neko od kolega smatra da se suviše ističete. Time što ćete pritiskati simpatiju porukama i pozivima na izlazak, ne činite ništa u svoju korist. Morate biti suptilniji.

RAK

Iako vam pažnja luta, uspevate da završite obaveze. Ipak, ovo je previše posla za vas, pa ćete osećati veliku iscrpljenost. Predlog za vas je da sa voljenom osobom izađete  i da se opustite u relaksirajućem ambijentu.

LAV

Vi ste odlično raspoloženi i neće vam smetati čak ni povremena podbadanja kolega, koje u ovom trenutku doživljavate kao nebitne. Pomalo likujete zato što ste uspeli da obavite svoj deo posla pre svih. Slobodnima izlazak sa društvom.

DEVICA

Odradili ste veliki deo posla oko jednog dogovora i ništa više ne može da pokvari vaše planove po ovom pitanju. Situacija sa voljenom osobom je dosta stabilna . Zadovoljni ste vašim odnosom i provodite lepo i opušteno popodne i veče.

VAGA

Imaćete manjih problema sa saradnicima. Koliko god se i vi i druga strana trudili, nekako se razmimoilazite i do dogovora se teško dolazi. Moguće je da je ovo iz razloga vaše okupiranosti drugim segmentima, najpre emotivnim.

ŠKORPIJA

Odličan dan za posao. Neko od vas mnogo očekuje i vi ćete ta očekivanja i opravdati. Potrudićete se da date maksimum u projektima koji su trenutno aktuelni. Ne oklevajte da nekome ko vam je interesantan pokažete pažnju.

STRELAC

Možda ste smeki prema saradnicima i oklevate da razrešite nesporazum koji postoji. Smatrate da neke stvari nisu urađene namerno, već iz neznanja ili brzopletosti. Zahtevate da vam voljena osoba posvećuje punu pažnju.

JARAC

Još jedan dan koji će doneti dosta vašeg truda, ali vam istovremeno dati I kvalitetne rezultate. Svesni ste i sami da se odlučujući trenutak primakao u vašem odnosu sa jednom osobom. Spremni ste da nastupite otvoreno prema njoj.

VODOLIJA

Potražićete pomoć bliskog prijatelja ili kolege. Trenutno ne možete sami rešiti situaciju. Voleli biste da vam se na emotivnom planu dese neke lepe stvari, a ustručavate se da pustite jednu osobu u svoj život. Potiskujete ljubav u drugi plan.

RIBE

Sumnjate da možete završiti posao na vreme i shvatate da vas napušta energija i volja. Možda vam malo konstruktivne kritike od strane prijatelja podigne moral. Možete biti razočarani ako ste previše očekivali od jednog poznanstva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati