Horoskop

Direktno.rs

23. 03. 2022. 20:04 1

Znaci koji stalno pronalaze greške partneru

Svako od nas se razlikuje i zato nije baš lako pronaći osobu sličnu nama, osobu koja ima slična interesovanja, mane, vrline... Ali, u svakom slučaju, male razlike nisu nepremostive. Ipak, ukoliko gledamo horoskopske znake, neki će definitivno više od drugih tražiti "greške" partneru:

Lav - Lavovi su veoma svestrani, vole da pomognu i velikodušno daju savete u bilo kom trenutku. Oni brzo pronalaze grešku partneru, jer njihova osvetoljubiva priroda smatra da je to dobar način da se postave "iznad partnera", piše Pink Villa.

Devica - Nijedan drugi znak ne uspeva tako brzo i tako precizno da prepozna mane u ljudima kao Devica. Imaju neobičnu sposobnost da uvek budu u pravu, čak i kada je to dosadno. Dakle, iako savet može dobro da dođe, neke stvari bi trebalo da prećutimo i govorimo ih "dozirano"

Škorpija - Škorpije umeju da koriste kritiku kao sredstvo da se njihov ljubavnik oseća manje dostojnim. NJihove oštre reči umanjuju samopoštovanje njihovog partnera sve dok se ne osećaju potrebu da udovolje partnerima Škorpijama.

Strelac - Strelac je odličan posmatrač, i ume savršeno da razmotri siruaciju. On takođe može da prepozna pretvaranje i laži kada oni još uvek nemaju ni obrise, a često su izuzetno iskreni u zapažanjima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati