Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

08. 03. 2022. 06:00 0

Emotivno za Blizance, priznanja za Strelce

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Izvrstan dan za svaku vrstu dogovora. Pratite intuiciju i signale koje vam šalje. U emotivnom segmentu se neke situacije mogu otvoriti odjednom. Prisustvo jedne osobe vam unosi pozitivan nemir i tera vas da se aktivirate. Flertovanja.

BIK

Podsticajan dan. Očekujte iznenađenja i preokrete u svakom segmentu. Pratite situacije i budite spremni na reakciju. Svega će ovde biti – i mogućnosti za zaradu i poslovne dogovore i velikih mogućnosti za avanturu i flert.



BLIZANCI

Iako je ovaj dan dobar u svakom segmentu, ipak će se kod vas najviše odraziti na emotivnom planu. Ljubav će zaseniti sva ostala događanja. U emotivnim odnosima sve ide bolje nego obično. Slobodni – flert, avantura.

RAK

Momenat je da se neke poslovne, ali i privatne obaveze, završe. Sve će vam ići od ruke, pa se prihvatite i onoga što je do sada bilo u zastoju. Pravo je vreme da sa emotivnim partnerom porazgovarate i o nekim ozbiljnijim temama.

LAV

Posao će pasti u drugi plan, pogotovo što tu ne očekujete trenutno neke veće promene I dešavanja. No, možete se iznenaditi informacijama koje dolaze od strane šefova. Emotivno – spremni ste za dobar provod sa partnerom.

DEVICA

Neki posao koji ste pokrenuli još u prethodnim nedeljama, dolazi na realizaciju. Ne samo da će vas ovo obradovati, već ćete se verovatno i finansijski ovajditi više nego što ste mislili. Kontakt, a moguće i susret sa bivšim emotivnim partnerom.


VAGA

Osmeh na lice i spremite se da provedete jedan aktivan dan. Jedino što je bitno jeste da ne sedite i ne čekate da vam bilo šta samo od sebe padne u krilo. Krenite ka onome što želite. Neki izuzetni momenti sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Vi najviše uživate kada morate da se borite za ono što želite. Valjda vam je iz tog razloga još draže kada na kraju i pobedite. A pobeda u poslovima i finansijama je danas rezervisana za vas. Samo hrabro napred. Emotivno – manji nesporazumi.

STRELAC

Usmerite se na posao, jer vam danas preko njega idu priznanja, odobravanja od strane šefova ili čak jača finansijska nadoknada. Lepe vesti neće zaobići ni ono vezano za emotivni život – voljena osoba će se jako aktivirati oko vas.


JARAC

Danas ćete biti u dilemi kome dati prioritet. Imate obaveza na poslu koje morate završiti u toku dana....ali želite da vreme posvetite i nekom ko vam se dopada. Moraćete dobro da balansirate da bi sve funkcionisalo kako treba.

VODOLIJA

Vaši poslovni planovi počinju da se ostvaruju i vi ćete biti izuzetno zadovoljni dešavanjima. Ne samo to – pojavljuje se i jedna osoba u popodnevnim satima koja će vam potpuno okupirati pažnju i prodrmati vas. Flertovanje i avantura.


RIBE

Danas Ribe mogu da dogovore isplativ posao. Ovo može biti i dodatni posao ili nešto što ste pokrenuli uz pomoć prijatelja. U susretu sa jednom osobom najviše ćete je zainteresovati ako pokažete ono što je vaša najbolja osobina – optimizam i duhovitost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati