Horoskop

Direktno.rs

24. 02. 2022. 16:47 0

Majstori za ljubav: 4 znaka imaju savršene veze

Ljubav je veoma važan činilac u životu mnogih ljudi. Neki za njom tragaju čitav život i nikada je ne pronađu, ali ima i onih kojima ona lako polazi od ruke.

Pripadnici ova četiri horoskopska znaka uvek imaju dug i srećne veze u kojima imaju mnogo ljubavi. Proverite da li ste među njima.

Devica

Osobe rođene u znaku device poznate su po svojoj prizemnoj prirodi i odlučnosti. One su u stanju da traže "svoju osobu" dugo, ali na kraju uvek pronađu partnera za ceo život. Tada su spremni da urade sve kako bi ljubav cvetala i veza trajala.

Ribe

Osetljivim ribama nije teško da pronađu ljubav. To je uglavnom zbog njihovog nesebičnog karaktera, koji dobrobit svog partnera uvek stavlja iznad sopstvenog, a to drugu osobu zaista impresionira! Osim toga, ribe imaju urođenu romantičnu crtu, s kojom stvaraju posebne trenutke pa čak i kada su u dugim vezama iskazuju svakodnevno partneru svoje uvažavanje i ljubav, piše Miss7.

Rak

Ako bi trebalo imenovati najsentimentalnijeg od svih horoskopskih znakova, to bi bio rak. Ali, upravo ta vrlina mu obezbeđuje izrazito srećne veze: zbog svoje empatije i brige Rak je najbolji partner. Svako ko uđe u vezu s Rakom može biti siguran da u svakom trenutku uz sebe ima partnera koji svoju ljubav pokazuje rečima i delima.

Bik

Suprotno onome što bi moglo da se pomisli, ljudi rođeni u znaku Bika pravi su romantičari. Naime, oni cene lepe stvari u životu i rado ih dele s partnerom. Kratki izlet za vikend, lepa večera ili samo romantična šetnja, samo su primeri znakova ljubavi koje Bikovi pružaju svojim partnerima. Stoga ne čudi da u većini slučajeva Bikovi imaju dugotrajne veze, a ponekad i samo jednu, onu pravu koja je za ceo život.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati