Horoskop

Direktno.rs

02. 02. 2022. 18:57 0

Znakovi koji najčešće ne mogu zajedno

To pre svega potiče od činjenice da postoje četiri različite vrste elementa u zodijaku. Vatra (Ovan, Lav, Strelac), Voda (Rak, Škorpija, Ribe), Zemlja (Bik, Devica, Jarac) i Vazduh (Vaga, Vodolija, Blizanci). Kako će se jedan znak slagati s drugim zavisi od kompatibilnosti elementa kom pripadaju, kao što se na primer voda i voda, ili voda i zemlja dobro slažu.

Kada je reč o kvalitetima znakova, postoje tri vrste: kardinalna (Ovan, Rak, Jarac, Vaga),  fiksna (Lav, Škorpija, Bik, Vodolija) i promenljiva (Strelac, Riba, Devica, Blizanci). Ta osobina znaka ukazuje na različite temperamente u načinu na koji reaguju ili rešavaju probleme. Osim toga, astrološkinje Kejti Huang i Pola Pavlova otkrile su za Bustle s kojim se znakom vaš najmanje slaže.

1. Ovan i Rak

Iako su Ovan i Rak oboje kardinalni znaci, Rak je osetljiviji. Tolika osetljivost može ponekad da bude previše za Ovnove. Isto tako, Ovnova tvrdoglavost i samodopadnost mogu za Raka da budu preveliki zalogaj.

2. Bik i Škorpija

Ova kombinacija može da bude ili dobitna ili potpuni promašaj. I jedan i drugi skloni su međusobnom prelaženju granica. Ovo je odnos u kojem nijedan ne zna kad je dosta. Zbog toga njihova priča završava brzo kao što je i počela.

3. Blizanci i Devica

Device su poznate po organizovanosti i rutini što je u sukobu sa spontanošću koja odlikuje Blizance. Njihov spoj može rezultirati teskobom kod Devica i osećajem zapostavljenosti kod Blizanaca. Zato je komunikacija izuzetno važna za odnos ova dva znaka.

4. Rak i Jarac

Rakovi mogu biti iznervirani Jarčevom neustrašivošću i strogošću. Rakovi zbog toga često imaju osećaj nevidljivosti u društvu, ako se u njemu nalazi Jarac. To kod Raka budi osećaj posesivnosti i Rak tada čini sve kako bi zadobio pažnju.

5. Lav i Lav

Dva Lava mogu da prestavljaju najveće protivnike jedan drugome. Oboje žele da budu glavni i nijedan nema naviku popuštanja. Zbog toga često nisu dobra kombinacija. Ali, ako uspeju da iskontrolišu svoj ego, zajedno mogu da donesu velike promene u društvu i svetu.

6. Devica i Ribe

Device su, kao što smo već spomenuli, poznate po organizaciji, ali i usporenosti i praktičnosti. Ribe su, nasuprot tome, veoma indirektne pa se Device u njihovom društvu često osećaju zbunjeno i nikada ne znaju na čemu su.

7. Vaga i Vodolija

Vaga je usredsređena na ispravno i pogrešno dok Vodolija veruje da je svako pravilo podložno izuzecima i da cilj opravdava sredstvo. Kompromisom, ova dva znaka zapravo mogu da ostvare veoma zanimljiv odnos.

8. Škorpija i Lav

Lav izvlači najgore iz Škorpije jer ima potrebu da zna sve pojedinosti iz njegovog života. To može ometati tajanstvene Škorpije u njihovoj – suzdržanosti. Odnos ima budućnost samo ako Škorpija iznese svoje granice, a Lav ih ispoštuje.

9. Strelac i Jarac

Iako se ta dva znaka međusobno podudaraju u krugu Zodijaka, njihov pristup prema rešavanju ciljeva ili izazova potpuno je drugačiji. Jarac je spor, temeljan i strpljiv. Strelac je brz, impulsivan i usmeren na sanjarenje. Zbog toga bi vas borba s Jarcem mogla da bude frustrirajuća.

10. Jarac i Rak

Potreba Raka za pažnjom će iscrpeti Jarca, koji više veruje u samoljublje. Rakovi su prirodno osetljivi i emocionalni zbog uticaja vode. Iako ih možda i ne razumete, važno je da to pokušate. Ako možete da pronađete način kako da dopustite da se Rak u vašem životu oseća kao da je voljen i zbrinut, to će frustracije u vašem odnosu svesti na minimum.

11. Vodolija i Škorpija

Intenzivne vibracije Škorpije narušene su hladnom i nezavisnom Vodolijom. Kada Škorpija poželi baš vas, oni vas zaista žele. To su tipovi koji će vas obasipati ljubavlju i pažnjom. Iako bi to bilo sjajno za bilo koji drugi znak, to baš i nije ono što Vodolija želi. Ali, Škorpije pre svega cene iskrenost, pa, ako vam se i ne sviđaju, to im i recite.

12. Ribe nemaju protivnike

Ribe su verovatno jedini znak koji će se povezati sa svima, barem u početku. Oni su saosećajni znak, pun empatije. To ih čini obožavaocima većine ljudi koje susreću. Često u svemu tome, ribe zaborave da misle na sebe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati