Horoskop

Direktno.rs

17. 01. 2022. 19:59 1

Non-stop u haosu: Znaci koji uživaju u neredu

Osobe rođene u ovim znacima obožavaju haos! U njemu se osećaju komforno i prosto uživaju u tome. Proverite da li ste među njima.

Lav

Lavovi nisu neuredni, ali uvek pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a ovaj znak najviše voli kad za njih taj posao odradi neko drugi.

Bik

Bikovi vole da njihov dom bude čist, ali ako moraju da biraju između brige o čistoći i brige o sebi, odabraće ovo drugo.

Bik će radije da legne na krevet i da gleda omiljenu seriju nego da čisti a osećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da bi se promenili.

Strelac

Strelac će za sebe reći da uopšte nije neuredan, već da je to do toga što oni veoma brzo naprave nered. Zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo - Strelac će sebi reći da uopšte nema takvu karakteristiku.

Vodolija

Vodolije dobiju napad čišćenja i u tim trenucima bukvalno očiste detaljno svaki ugao stana, ali nažalost taj napad dobijaju jako retko.

Ribe

Ovaj horoskopski znak je sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje - zašto nešto srediti odmah, kad mogu očistiti dom za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da ovo mišljenje nije sasvim pogrešno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati