Horoskop

20. 01. 2022. 20:31 1

Tri najpametnija znaka: Prepoznajete li nekoga?

Astrolozi objašnjavaju da je kod pojedinih znakova zodijaka više razvijena inteligencija, pa imaju prednost u odnosu na ostale. Ako se pitate koji su to znakovi, onda treba da znate da su to Škorpija, Devica i Jarac.

Škorpija

Jedan od najkompleksnijih i najmisterioznijih znakova u zodijaku! Njihova zamišljenost nikada nije bez pozadine, tako da su svakako jedan od najpamentijih znakova. Škorpije su veoma mudre i nikada ne zaboravljaju važne stvari. Sposobne su da se fokusiraju godinama, bilo iz ljubavi ili mržnje, na određeni događaj ili osobu i tako uvek pokažu da su u prednosti.

Devica

Naš najveći analitičar u zodijaku je Devica. Mudra, analitična i sposobna kao tajni agent da posmatra stvari i ljude. Devica retko pravi pogrešne procene jer se vodi logikom i veoma je inteligentna. Ukoliko imate neke Device u okruženju onda ste već shvatili da je ovo istina.

Jarac

Definitivno horoskopski znak koji je sposoban da uči tokom čitavog života. Mudri i praktični, Jarčevi uvek dokazuju da mogu da ostvare ono što zamisle. Njihova inteligencija im dozvoljava da uvek nadmaše druge ljude u svim veštinama. Njihovo znanje je uvek potkrepljeno iskustvom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati