Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

09. 01. 2022. 06:38 0

Ovnovima lepo kod kuće, Bikovi posvećeni sebi

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Dan koji je podređen aktivnostima u porodici I domu. Ovde ćete provesti najviše vremena, ali I lepe trenutke sa ukućanima. Dan je dobar I da se u emotivnom segmentu pokrenete, pogotovo ako postoji osoba koja je privukla vašu pažnju.  

BIK

Porodične obaveze koje imate završite u prepodnevnim satima I posvetite se sebi, prijateljima I osobama koje su vam drage. Ukoliko ste usamljeni, ovo je odlično vreme da ostvarite značajniju komunikaciju I pokrenete jednu zanimljivu priču. Možda I “staru”.

BLIZANCI

Pokušavate da saberete sve ono što ste uradili u prehodnoj nedelji I razmišljate na koji biste način mogli da se postavite u nekim odnosima na dalje. Popodne je rezervisano isključivo I samo za uživanje, za posvećenost osobama koje volite.

RAK

Dan bi trebalo provesti u odmoru, okrenuti se svojim potrebama. Kada se lepo relaksirate, onda možete razmišljati šta želite da radite I koga želite da vidite. Pošto je vreme idealno da pokažete emocije I naklonost, predlog je da se voljenoj osobi posvetite.

LAV

Moguće je da vas danas uhvati I sitnija zdravstvena problematika, koja je posledica umora od prethodnih dana. Ako se osećate slabo I iscrpljeno, odležite I ostavite sve ono što ste planirali za neko drugo vreme.  Najbitniji ste sami sebi, sve drugo može da sačeka.

DEVICA

Prijatelji, društvo, provod, izlazak. Sve ovo je na dnevnom redu I vi ni jednu od ovih stavki nećete propustiti. Ako bude vremena, uglavićete u svoj raspored I simpatiju ili voljenu osobu. Danas vam prija da budete aktivni.

VAGA

Mesto vas ne drži I definitivno je vreme za izlazak. Pravac sa prijateljima ili voljenom osobom u šetnju, u provod, ma gde god vas srce vuče. Želite da budete u pokretu I ovo vreme iskoristite I da sebi priuštite neku lepu sitnicu.

ŠKORPIJA

Ono što ste vi isplanirali nemoguće je  postići I nema šanse da stignete na svako mesto na koje želite. Odaberite ono što vam je najzanimljivije ili najpotrebnije I posvetite se tome. Obavezno nađite vremena I za partnera, dan je emotivno lep.

STRELAC

Dan kada je najbolje uvesti novine u svoj život. Ovo može biti – drugačiji stil oblačenja, drugačija frizura, odricanje od nekih loših navika ili promena režima ishrane. Više je nego sigurno da će se rezultati brzo videti. Emotivno – zadovoljstvo.

JARAC

Batalite sve drugo osim ljubavi, emotivnog partnera, osoba koje su vam drage. Najbolje je da dan provedete I u porodičnom okruženju, jer vam je potrebna ušuškanost, bliskost sa onima koje volite. Osećaj ispunjenosti.

VODOLIJA

Danas ćete početi odbacujete sve ono što vam je nepotrebno. Doduše, tu se može dogoditi I da neki ljudi zauvek budu otpisani iz vašeg života jer shvatate da za njih više nema mesta sa vama. Sklonite sve ono što vas sputava I vodi unazad.

RIBE

Sve obaveze sklonite u stranu. Ništa vam od ovoga nije potrebno. Samo osoba koju volite. Danas provedite vreme sa partnerom u smehu, u šali, u šetnji, u ljubavi. Napunićete se pozitivnom energijom za celu narednu nedelju.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati