Horoskop

Direktno.rs

16. 11. 2021. 20:02 0

Tri znaka su NAJGORI muževi

Iako je pojam "savršenosti" različit za svakog od nas, reklo bi se da postoje horoskopski znakovi koji imaju manje šanse da budu dobri supružnici u odnosu na ostale. Jednostavno rečeno, pojedini znakovi se ne snalaze najbolje u ulozi muževa.

Iako nikome ne možemo da sudimo bez podznaka, uopšteno gledano, najlošiji muževi rađaju se u znaku Ovna, Vodolije, i Vage.

OVAN

Ovo je jedan od tri vatrena znaka u zodijaku, čija prodorna energija ruši sve barijere. Međutim, kada je u pitanju klasičan bračni odnos, muškarcu Ovnu to nikada ne može da bude dovoljno. On u braku nastoji da traži više i sve mu brzo dosadi, jer su mu potrebni novi izazovi. Zbog toga muškarci Ovnovi koji se ožene, iako se možde ne odluče na razvod, često se desi da su neverni u braku.

VODOLIJA

Kako je ovo znak koji najmanje veruje u instituciju braka, bilo kakav pokušaj da živi formalan život u braku može da mu deluje kao oduzimanje sopstvene slobode. Vodolije se bore za slobodne odnose i u njima se najbolje osećaju. Zbog toga nikada ne mogu da garantuju za sebe da će biti pouzdani muževi, jer će umesto toga uvek biti mnogo bolji prijatelji. Vodolije se u mladosti retko vežu za jednu osobu. Već u poodmaklim godinama znaju da sačuvaju brak i budu odani saputnici. Previše su okrenuti sebi i prave lenštine kada je u pitanju pokretanje na rad i odnose.

VAGA

Muškarac Vaga je neko ko po pravilu traži dominantnijeg partnera od sebe, jer na taj način stvara balans zbog svoje neodlučnosti. Kada ima dominantnijeg partnera u braku, onda to postaje uravnoteženo, ali samo dok drugoj strani to odgovara. U krizama će uvek biti neodlučan bez dovoljno inicijative. Zbog toga se za muškarce Vage smatra da su slabi da bi bili glava porodice. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati