Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

16. 11. 2021. 06:00 0

Lavovi profesionalni, Device raspoložene

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Pravi dan da ispravite propuste ili da završite sa opterećujućom obavezom. Brzo razmišljate i aktivni ste, pa iskoristite ovo. Sa voljenom osobom je sada moguće poboljšati komunikaciju, mogućnost jednog dosta intenzivnog susreta.

BIK

Osobe koje su vam poslovno bitne danas pozitivno reaguju na vaše predloge i lako će se doći do dogovora. Ne ustručavajte se da iznesete svoje mišljenje. Odličan momenat da sitnim znakom pažnje obradujete voljenu osobu.

BLIZANCI

Možete na lakši način pokrenuti neke stvari u poslovnom segmentu. Okolina pozitivno deluje na vas i daje vam podsticaj za sve ono što radite. Danas ćete dobiti potvrdu da je jedna osoba zainteresovana za vas. Jaka komunikacija.

RAK

Možda ste mislili da je vaš plan previše ambiciozan, ali ćete uvideti da ga je moguće ostvariti. Prihvatite predlog jedne osobe i saslušajte šta ona ima da kaže po ovom pitanju. Malo ste nervozni, pa će voljena osoba smatrati da vas je nečim iziritirala.

LAV

Danas ste maksimalno profesionalni po pitanju obaveza. Drugi vas podržavaju u vašim planovima. Emotivni partner je danas spreman na više prilagođavanja, jer želi da se uklopi sa vama. Pokažite mu da to umete da cenite.

DEVICA

Jako dobro i podsticajno raspoloženje i velika volja da bitne obaveze privedete kraju. Budite pažljiviji, jer je otvoren prostor za greške u brzini. Sa voljenom osobom porazgovarajte po pitanjima koja su pravila problem u vašem odnosu.

VAGA

Danas ćete dobiti pozitivan odgovor od saradnika koji vam je važan. Našli ste pravi način da prezentujete svoje ideje i predloge. Ovo biste mogli da primenite i na voljenu osobu – i druga strana je voljna da se uskladite. Velika pažnja i nežnost.

ŠKORPIJA

Sve ono što vam nije važno ostavite po strani i usredsredite se na prioritete. Moguće je da ćete morati da žurite i da završavate sa obavezama u poslednjem trenutku. Dosta razmišljate o nekome i priželjkujete susret.

STRELAC

Potrebna vam je podrška po nekim pitanjima i slobodno je i potražite. Komunikacija sa voljenom osobom vam donosi pozitivnu energiju i optimizam. Lep dan za susret sa partnerom, izađite negde na večeru ili makar u šetnju.

JARAC

Potrebno vam je rasterećenje od nekih većih obaveza. Kolege su spremne da priskoče u pomoć, lako uklapanje i pravljenje dogovora. Prepustite inicijativu partneru, jer ima par zanimljivih ideja da se opustite i lepo provedete ostatak dana.

VODOLIJA

Neke okolnosti u poslovnom segmentu su se promenile i pravi je momenat da iskoristite situacije koje se okreću u vašu korist. Dan koji je odličan za bilo koju vrstu dogovora. Voljena osoba je u podsticajnom raspoloženju, napravite dogovor o susretu.

RIBE

Dosta nekih napetih situacija će se samo razrešiti, bez vašeg angažovanja. Moguće je na lakši način napraviti kompromise sa saradnicima. Dobićete podršku od emotivnog partnera. Zadovoljstvo trenutnom situacijom u ljubavi

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati