Horoskop

Direktno.rs

18. 10. 2021. 20:12 1

Horoskopski znak koji važi za najvećeg šarmera

Svaki horoskopski znak ima ono nešto u čemu prednjači pred drugim znakovima, a kada je u pitanju šarm mnogi će se složiti da Vage u toj kategoriji nemaju konkurenciju.

Zašto Vagama mnogi tepaju da su najveći šarmeri? Horoskopske Vage sklone su gravitiranju prema ljudima s kojima dele način razmišljanja i interese tako da im nikad ne nedostaje tema za razgovor.

U tom razgovoru Vage su tople, otvorenog uma, pažljivo slušaju… Imaju sposobnost da se osoba s kojom razgovaraju oseća kao jedina u prostoriji. Redovno zadobiju poverenje svih koji ih okružuju.

Osim što su šarmantne, Vage su i lepe. Vagama naime vlada planeta Venera koji simboliše ljubav, strast i sve lepo, tako da je ljepota logičan sled događaja kada su u pitanju šarmantne Vage.

Ne kaže se tek onako da lepota dolazi iznutra, pa su Vage još lepše i šarmantnije zbog toga što drže do traidcionalnih vrednosti, brinu za svoje bližnje, iskreno vole…

U svakom slučaju – kada se spominje šarm, spominju se i Vage.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati