Horoskop

Direktno.rs

27. 09. 2021. 20:02 0

Počeo retrogradni Merkur: 4 znaka u haosu

Danas je na snagu stupio retrogradni Merkur, a potrajaće sve do 18. oktobra. Ovaj period je ozloglašen sa pravom jer donosi niz neprijatnosi i problema u komunikaciji, saobraćaju, tehnologiji i utiče na veliki deo našeg svakodnevnog života.

Međutim, pored toga što će doneti haos kada je reč o nekim planovima, dogovorima, putovanjima, potpisivanjima ugovora, sklapanju poslova, retrogradni Merkur pruža nam priliku i da bolje razmislimo o tome šta i zbog čega nešto želimo. Takođe, daje nam dodatno vreme da neke odluke sazru.

Takođe, imajte na umu da ovog puta retrograni Merkur dolazi u Vagi, što znači da će najviše drame izazvati na polju ljubavi, prijateljstva i uopšte međuljudskih odnosa.

Ova astrološka pojava uvek utiče na sve znakove Zodijaka, ali ovog puta posebno će pogoditi četiri znaka : Ovna, Bliznace, Devicu i Vagu, piše "Elite Daily".

OVAN

Očekujte da će gotovo svi vaši odnosi u ovom periodu biti na ispitu, pa čak i sa onim najbližim ljudima. Ovaj retrogradni Merkur pomrsiće konce u odnosima koji su do sada bili harmonični i naterati vas da budete tolerantniji nego ikad pre. Bićete u situaciji gde će vas zadesiti nekoliko sukoba u isto vreme, ali s druge strane dobićete i mogućnosti da ih rešite. Ponekad vas svađa još više zbliži!

BLIZANCI

Аko vam se učini da stvari nisu tako zabavne kao obično, radi se upravo o uticaju retrogradnog Merkura. Nedostajaće vam vaša uobičajena poletnost i kreativnost, i generalno svi vaše talenti kao da će biti blokirani nekom nevidljivom silom. Osećaćete se čudno u svojoj koži, a savet je da na ovu blokadu gledate kao na priliku da pomerite svoje granice i izađete iz zone komfora.

DEVICA

Tokom ovog perioda očekujte probleme sa finansijama. Merkur je vaša vladajuća planeta, pa će udar ovog perioda biti prilično jak. Ispostaviće se da su novčane odluke koje ste ranije donosili loše i neisplative. Pokušajte da ne donosite još velikih finansijskh odluka dok traje retrogradni Merkur. Sa druge strane, ovo je idealan trenutak da preispitate svoj odnos sa novcem i način na koji ga koristite.

VAGA

Ovaj retrogradni Merkur uzdrmaće vas do korena i naterati da preispitate sve ono što ste mislili da znate o sebi. Vaša prošlost će vas stići i uticaće na vašu sadašnjost. Nerešeni sukobi i nezavršene obaveze doći će na naplatu i zato ih rešite što pre kako ne bi nastavile da vam remete budućnost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati