Horoskop

Direktno.rs

31. 07. 2021. 14:58 0

Idealan poklon za svaki znak: Nećete pogrešiti

Ako imate dilemu šta da nekome poklonite, možda vam horoskop u tome može pomoći. Blizanci vole nove gedžete, Lavovi su oduševljeni blistavim i svetlucavim stvarčicama, a Jarčevi praktičnim poklonima.

Ovan

Pripadnici ovog znaka vole poklone više nego svi drugi znakovi Zodijaka. Pritom imajte na umu da vole iznenađenja, pa nije pametno da im kupite nešto što su sami rekli da im treba, piše 24sata.hr.

Nakit je uvek prikladan poklon, a što veći i glamurozniji, to bolje. Usrećićete ih i kartama za koncert omiljene grupe ili pozorišnu predstavu ili nečim što mogu da koristite u svom hobiju. Kako su i ljubitelji gedžeta, najnoviji uređaj će ih oduševiti.

Bik

Pripadnici ovog znaka žele kvalitetne i korisne poklone. Pri odabiru nemojte da zaboravite na njihovu ličnost i zato pomno isplanirajte poklon. Oni vam i sami često daju naznake šta je to što žele.

Svašta ih može oduševiti - od lepog i udobnog prekrivača za kauč, toplog šala, najnovijeg kuhinjskog pomagala, lepe pidžame ili pak poklona povezanog s muzikom. Nećete pogrešiti ni s poklon vaučerom za dobar restoran.

Blizanci

Pripadnike ovog znaka nije teško pogoditi poklonom - sve što je novo njima je zanimljivo. Ali pazite, jer oni su vrlo jasni i glasni u onome šta ne vole pa pokušajte da ih pažljivo saslušate pre rođendana. Ljubitelji su gedžeta u obliku mobilnog telefona i svega što se povezuje s komunikacijom, a kako vole da putuju, ni to nije loša ideja.

Oduševiće ih i lep rokovnik, hemijske olovke i sve što im pomaže u organizaciji vremena, budući da je to ono što im je zaista potrebno.

Rak

Oni ne samo da će ceniti poklon, već im je važan i način na koji je on prezentovan. Uz predavanje poklona obavezno dodajte neku toplu rečenicu, to će ih zasigurno raznežiti.

Jedni su od retkih koji neće razmišljati o novcu, već će zaista više ceniti to što ste se pomučili da nađete nešto baš za njih ili ga čak sami i sami napravili. Od kupljenih poklona, nećete pogrešiti s nečim poput seta za kupanje, udobnog ogrtača, papuča ili šala - oni vole da se osjećaju toplo i prijatno. Žene Račice vole i nakit.

Lav

Poput Rakova, i Lavovima je sama prezentacija poklona jednako bitna kao i ono što je unutra. Potrudite se da poklon bude lepo upakovan, i obavili ste pola posla.

Nije lako zadovoljiti ih, ali vodite se onim da oni vole blještave stvari koje 'iskaču iz okvira'. Za njih birajte luksuzne modne dodatke, komade odeće finog materijala ili pak seksi rublje. Razveseliće ih i boca omiljenog pića ili omiljena bombonjera, a ako kupujete parfem, uzmite onaj za koji znate da ga koriste.

Devica

Pripadnici ovog znaka su praktični i upravo takav poklon očekuju od onih koji ih poznaju. O tome šta žele govoriće mesecima ranije, pa ih je zaista najbolje poslušati, a iznenađenja nisu stvar koju obožavaju.

Idealan poklon za Devicu je nešto što je trenutno 'in', ali i dobra knjiga, nešto za ulepšavanje poput seta za brijanje, manikir ili kosu. Vole i unikatne ukrasne stvari, nešto poput posude za začine i slično.

Vaga

Pripadnici ovog znaka pre svega vole ono što lepo izgleda, ali možete računati na to da šta god da im poklonite, njima se to danas može sviđati, ali već će za par dana može da im dosadi.

Nemojte to shvatati lično, Vage u tome ne mogu da se obuzdaju. Idealan poklon za njih su nakit, sat, kožnate rukavice, kravata, skupa krema ili neki wellness paket.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka neće vam, poput mnogih drugih, najaviti šta žele. Zapravo, njih u celoj priči najviše raduje faktor iznenađenja pa su, kad su pokloni u pitanju, kao mala deca.

Ako tražite dobru ideju, držite se područja koje vole - kartom za koncert omiljene grupe, setom dokumentaraca o temi koja ih zanima ili pak seksi igračkama ako vole da ih koriste. I nikako im nemojte dozvoliti da naslute šta bi mogli dobiti.

Strelac

Pripadnici ovog znaka obožavaju da budu u pokretu, zato je za njih najbolji poklon neko putovanje, bez obzira da li je to putovanje u susedni grad ili u drugu državu.

Idealni pokloni za Strelca su roleri, putovanja, putopisi, rečnici, velika karta sveta ili globus, skijaška oprema, bicikl ili ulaznice za koncert.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni, jako vole svoj posao pa priželjkuju da njihov poklon ima veze s tim. Vole korisne i praktične poklone, zato odmah izbacite one za ukrašavanje kuće ili sobe.

Idealni pokloni za Jarca su pidžama, tople papuče, šal, novčanik, knjiga, pribor za brijanje ili planer. Nije loše pokloniti im parfem, jer je njima obično žao da daju novac za takve stvari.

Vodolija

Vodolija je poseban znak što se tiče poklona. Originalna je i uvek će očekivati i takav poklon. Nemojte se iznenaditi ako joj se ne svidi vaš poklon, ona je jednostavno takav.

Idealan poklon koji možete pokloniti otkačenoj i izbirljivoj Vodoliji su srebrni nakit, društvene igre, masažer, MP4, neobični ukrasi ili ulaznice za pozorište.

Ribe

Ribe su sentimentalan znak koji ne voli skupe poklone. Nemojte ni u ludilu ostaviti na poklonu cenu jer će se Ribe jako naljutiti na vas. Poklonite im nešto što ima veze s vama i sa njima.

Idealan poklon za Ribe su okvir za slike u kom je vaša zajednička fotografija, album prijateljstva, rokovnik, privezak s omiljenim likom iz serije ili cipele.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati