Horoskop

Direktno.rs

01. 08. 2021. 22:21 0

Horoskopski parovi koji ne bi trebalo da se venčaju

Prema astrologiji, osobe rođene u određenim horoskopskim znacima ne bi se trebalo da se venčavaju jer bi njihov brak mogao loše da se završi. Evo koji horoskopski parovi ne bi trebalo da razmišljaju o venčanju.

Ovan i Rak

Brak između Ovna i Raka završio bi se u suzama. Ponekad se različite ličnosti mogu da dobro slažu, ali ponekad to ne bude tako. To važi za osobe rođene u znaku Ovna i Raka. Iako bi njihov brak krenuo dobro i na početku izgledao obećavajuće, Ovan bi ubrzo postao previše dominantan za nežnog Raka. Astrolozi savetuju da ovi znaci ne idu pred oltar.

Bik i Ribe  

Njihov brak bi potrajao oko šest meseci. Jedina neizbežna stvar u njihovom braku je potpisivanje papira za razvod. Razlike u pogledu snova i ambicija ono su što će razdvojiti Bika i Ribe. Bik želi uspešnu karijeru i ugledan porodični život. S druge strane, Ribe su slobodnijeg duha i ne vole da žive prema tuđim očekivanjima.

Blizanci i Jarac

Ovaj par ima razne slabosti, a jedan od najvećih problema s kojim se mogu susresti je nedostatak komunikacije i volje za kompromisom kada su u pitanju neke ključne stvari. Blizanci vole brz život, a Jarac voli kada je njihov život organizovan i sistematičan. Njihov brak ne bi dugo potrajao.

Lav i Škorpija

Spoj Lava i Škorpije je recept za neuspeh. Oba horoskopska znaka su izrazito svojeglavi i uvek žele da bude po njihovom. Imaju izuzetno snažne ličnosti pa im je nezamisliv bračni život. Lav i Škorpija bi većinu vremena u braku proveli u svađi.

Devica i Strelac

Osobe rođene u ovim znacima trebalo bi sebi da uštede vreme i izbegavaju vezu jedno s drugim kako im srce na kraju ne bi bilo slomljeno. Devica i Strelac nemaju puno zajedničkih stvari, a nisu baš ni strpljive osobe, naročito kad treba saslušati i razumeti tuđe probleme i drame.

Vaga i Vodolija

Vaga i Vodolija mogu biti odlični pratelji jedno drugom, ali sasvim je druga priča kada je reč o romantičnoj vezi, navodi MSN. Kada veza postane inenzivnija i ozbiljnija, nedostatak ozbiljnosti kod oba znaka će ih okrenuti jedno protiv drugog te će se razotkriti sve razmirice u njihovom odnosu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati