Horoskop

30. 06. 2021. 19:54 0

Znakovi koji će imati najviše sreće u julu

Pred nama je vreli letnji mesec jul, ne samo prema temperaturama, nego i zbog planetarnog položaja, koji nagoveštava uzbudljiv astro period.

Venera u Lavu, Mars u Lavu, Jupiter u Ribama, su nešto što će obeležiti mesec koji je pred nama, tako da zaboravite na ustaljena pravila, statične dane i dosadne ljude.

Ulazak Venere u Lava donosi pravu revoluciju u ljubavi, a ujedno i oslobođenje, pa ćemo da volimo jasno i glasno, a da svi znaju za to. Biće to prava eksplozija emocija i strasti, a uz Mars u Lavu će sve biti pojačano.Ko je (emotivno) slobodan do jula, u narednom mesecu sigurno neće biti, jer će se planete potruditi da imate nezaboravno leto.

Jupiter u Ribama utiče na naše snove, pa je sigurno da lako možemo da ostvarimo ono što želimo, samo ako se malo potrudimo za to. Znakovi kojima će najviše prijati jul mesec su Rakovi, Ribe, Strelčevi, Ovnovi i Lavovi.

RAK – Ne samo što vam se približio rođendan, nego planete rade za vas. Sunce i Merkur u vašem znaku donose vam odličan mesec za bilo kakvu inicijativu, a uz Jupiter u Ribama vam malo fali da ostvarite sve svoje snove. Usudite se da uradite sve ono što se sanjali.

STRELAC – Planete vas bude iz uspavanog sna, pa vam se sve dešava odjednom – posao, ljubav, obaveze, uspeh... Ne znate gde ćete pre, a jedno je sigurno, bićete više nego zadovoljni, a što je najbitnije, imaćete dovoljno energije da uradite sve što želite.

OVAN – Prijaju vam Mars i Venera u Lavu, pa konačno počinje dinamičan period u kojem nećete sedeti kući. Želite što više da se provodite, upoznajete nove ljude...Spremni ste za nove izazove.RIBE – Retrogradni Jupiter u Ribama donosi vam srećan mesec u kojem možete da budete sve što želite da budete. Menjate se kao osoba, a ujedno lako dobijate prilike koje želite. Ne treba da odustajete od svojih snova, nego je vreme da ih pretvorite u javu. Bilo kakva poslovna ili privatna promena dolazi u obzir.

LAV – Jeste da nemate dovoljno vreme za sve što želite da uradite, ali Mars i Venera u vašem znaku donose vam emotivnu kulmunaciju, pa ćete biti bukirani sa svih strana. Želite ljubav, uspeh na poslu, kao i brze promene, a za sve to nemate dovoljno energije, ali imate dobru volju. Na zaboravite da mislite na sebe u vrlom mesecu koji je pred vama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati