Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

21. 06. 2021. 07:13 0

Lavovima "sve teško", Rakovi samuju (VIDEO)

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

 

OVAN

Situacije na poslu vas teraju da žurite, ali danas važi ono – što veća žurba, to manji rezultati. Shvatićete u nekom trenutku da je bolje da se opustite i pustite da sve ide svojim tokom. Partner vas može "smoriti" pridikama ili zahtevima.

BIK

Dosadni ljudi, dosadne obaveze – ništa vam danas ne daje podsticaj, pa ćete uglavnom odrađivati svoje zadatke preko volje. Zeljni ste da vam partner pokaže više emocija, ali on je trenutno suviše statičan i neaktivan. Moguća povremena tenzija.

BLIZANCI

Pri završetku ste zahtevnih obaveza i osećate da ste na izmaku snaga. Nadate se da ćete uspeti da tokom dana ovo privedete kraju. Imate inicijativu u odnosu sa osobom koja vam se dopada, ali ona ne reaguje na onaj način na koji ste očekivali.

RAK

Obaveze vam dosta teško padaju, nemate ni opušten kontakt i odnos sa saradnicima. Najviše će vam odgovarati da se povučete i malo samujete. Teško vam je da prevaziđete statičnost koja se uvukla u odnos sa voljenom osobom.

LAV

Prva polovina dana –sve će vam padati teško, nećete biti u fazonu za posao, a sa kim god budete došli u kontakt – smoriće vas. Zato drugi deo dana bolje iskoristite najpre za neku emotivnu "akciju" - na primer – pozovite osobu koja vam se dopada.

DEVICA

Poslovni saradnici vam svojim postupcima samo unose zabunu – možda je bolje da se oslonite na sebe, a da savete drugih u potpunosti iskulirate. Prema voljenoj osobi nemojte biti kritički raspoloženi, naročito tokom prvog dela dana.

VAGA

Nešto što ste želeli da pokrenete je propalo i vi možete početi da sumnjate u sebe i svoje sposobnosti. Zaboravite ovo, sutra je novi dan. I nove mogućnosti. Sporo se pokrećete prema nekome ko vam se dopada – pitanje je da li je ova osoba uopšte svesna da vas zanima.

ŠKORPIJA

Vesti koje budete čuli tokom prepodnevnih sati definitivno vam ne idu na ruku i neće vam se dopasti. No, to ne znači da treba odustati od onoga što želite da pokrenete. U emotivnom segmentu – ništa posebno. Ono što želite vam izmiče iz ruku.

STRELAC

Svesni ste da biste trebali da pokrenete jednu poslovnu priču ili da se aktivirate prema saradniku, ali iz nekog razloga odugovlačite početak. Pokušajte da se opustite i uradite ono što znate da je bitno za vas. U emotivnom segmentu – poziv za druženje ili izlazak.

JARAC

Želeli biste da nekom predstavite svoje ideje ili predloge, ali kao da ćete izabrati pogrešan momenat ili ćete imati samo malo vremena za razgovor. Biće još prilika. U emotivnim relacijama – mirno popodne sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Neke situacije sa poslovnim saradnicima vam teško padaju, ali se trudite da “izgurate” ono na šta ste se obavezali. Imaćete problema da se danas usaglasite sa onima sa kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu – imate inicijativu prema osobi koja vas privlači.

RIBE

Prepodne je zamorno – možda nemate prevelikih obaveza, ali vi lično niste u nekom “fazonu” I prilično će vam teško padati sve ono što morate obaviti. Biće bolje tokom popodnevnih i večernjih sati. Prihvatite poziv od strane kolege, opustite se malo posle posla.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati