Horoskop

Direktno.rs

16. 06. 2021. 20:31 0

TRI razloga zašto je dobro biti BLIZANAC

Blizanci, koji ovih dana slave uveliko rođendan, pripadaju vazdušnim znakovima, a njihova vladajuća planeta je Merkur.

Iako često možemo da čujemo negativne komentare na račun ovog znaka, u smislu da su dvolični ili dvosmisleni, to je sve usled pogrešnog shvatanja ovog živahnog znaka. Znak koji večito ostaje mlad duhom, ima mnoge osobine koje ga izdvajaju od drugih znakova, a mi ćemo da navedemo neke.

Mladolikost 

Ukoliko ste rođeni u ovom znaku, onda imate sve predispozicije da budete "zauvek detinjasti". Odnosno, nikada se nećete osećati kao osoba svojih godina. Zbog toga što ste iznutra uvek mladi, to se itekako odražava spolja, pa ste uvek u dobroj formi. Blizanci su primetni i po bojama koje nose, jer uvek imaju na sebi vedre nijanse koje ih izdvajaju od gomile ljudi. Deluju uglavnom najmanje deset godina mlađe, pa mogu da se pohvale dobrim izgledom.Visoka inteligencija

To što pojedinim osobama Blizanci deluju dvolično, to je iz razloga što im mozak preterano brzo radi, pa mogu da promene mišljenje u sekundi. Blizanci su veoma inteligentni i drugi su im uglavnom spori jer njihov um radi znato brže. Retko kada nisu visoko obrazovani, jer ih vuče želja ka što većem znanju.

Smisao za humor 

Ne postoji Blizanac koji nema barem jedan dobar vic da vam ispriča. Oni su glavni zabavljači u društvu i život bez humora za njih nema smisla. Zbog toga vam pored ovakvog znaka nikada neće biti dosadno.

Posedlnjih dana Blizanci prolaze kroz krizu jer retrogradni Merkur deluje snažno na njih, pa treba da ostanu suzdržani do 23. juna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati