Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Bustle/Zenskimagazin ]

12. 06. 2021. 19:56 0

Najčešći znaci među serijskim ubicama

Fascinantno je i podjednako zastrašujuće razmišljati o tome šta navodi nekog da počini tako stravične zločine. S druge strane i više je nego intrigantno otkriti koje to zajedničke osobine dele neke od najpoznatijih serijskih ubica.

Ako su stvari poput porodične istorije i problema u ponašanju u korelaciji sa kriminalnim tendencijama, onda je poprilično moguće doći do saznanja koji se to horoskopski znaci najčešće javljaju među serijskim ubicama. Na kraju krajeva nema te oblasti u životu, kojoj astrologija ne može da da svoj doprinos. Danas vas otkrivamo kojih to horoskopskih znakova najviše ima među serijskim ubicama.

Ribe

Brojne zloglasne ubice rođene su baš u znaku Riba. Među njima najpoznatiji je Ričard Ramirez, poznatiji kao, "Night Stalker". Ribe predstavlja promenjiv vodeni znak koji ih čini najpodobnijim za skretanje u sferu serijskih ubica. Ove je iznenađujuće obzirom da njih obično posmatramo kao najosetljivije i najnežnije znake u Zodijaku. Ribe su poznate po svojim dubokim osećanjima, kreativnom raspoloženju i sanjarenju. One imaju jaku vezu sa duhovnošću i važe za najintuitivnije od svih znakova. Međutim upravo njihova osetljivost čini ih sklonim povredi osećanja, znatmno više od ostalih znakova. Serijske ubice Ribe su mračne i odvojene od stvarnosti a mnogi od njih koriste okultne prakse u svojim ubistvima. Takođe među njima je prisutna upotreba velike količine opojnih droga.

Blizanac

Jedan od najpoznatijih serijskih ubica, rođen u znaku Blizanca je Piter Sutclife, poznatiji kao "Yorkshire Ripper". Promenljiv vazdušni znak poznat je po svojoj veštini brzog razmišljanja i oštroumnosti. Njime vlada planeta komunikacije Merkur, kom upravo šarm i glatkoća pričanja daju paravan nad zločinima koje čine. Budući da su Blizanci predstavljeni sa dve duše u jednom telu, nije retkost da mnoge serijske ubice Blizanci žive dvostrukim životom. Iako nisu po prirodi lažljivci i nepošteni ljudi, njihova sposobnost brzog razmišljanja može im biti od velike koristi da se izvuku iz škakljive situacije. Spremnost da šire istinu i posežu za lažima čine da Blizanci lakše varaju svoje žrtve.

Strelac

Od najpoznatijih serijskih ubica koje su rođene u znaku Strelca svakako se izdvaja Ted Bundi. Strelac je promenjiv vatreni znak koji najviše od svega vrednuje slobodu, putovanje i znanje. Ovi tragači za uzbuđenjem poznati su po svojoj spontanosti i sklonosti ka rizikovanju. Planeta sreće Jupiter je ona koja vlada nas postupcima jednog Strelca. Zahvaljujući njoj se Strelac uvek spremno dočeka na nogama. Međutim neretko poriv za avanturom može Strelca dovesti do nepromišljenosti. Neke od serijskih ubica Strelaca prelazile u i više zemalja u potrazi za dovoljno uzbudljivim izazovom, osnosno mogućnošću da počine zločin. Pomenuti Ted Bandi je počinio svoje zločine u čak sedam država.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati