Horoskop

Direktno.rs

08. 06. 2021. 20:30 0

Pomračenje sunca u Blizancima: Turbulencije za četiri znaka

Jedan od najzačajnijih astroloških događaja koji će obeležiti mesec koji je pred nama je pomračenje Sunca u znaku Blizanaca 10. juna. Ovo pomračenje imaće snažan uticaj na sve ljude, kako psihološki, tako i sudbinski, jer se tiče novih početaka, a i krajeva nekih ciklusa u životu.

Iako će pomračenje osetiti svi znakovi, neki će ovaj uticaj osetiti snažnije nego ostali, a to su pre svega Blizanci, Strelčevi, Ribe i Device. Njima će pomračenje Sunca doneti kompletnu promenu u životu koja će obeležiti 2021. godinu.

BLIZANCI 

Ovo pomračenje je veoma važno za vas, jer će najsnažnije osetiti uticaj ovog astro fenomena. Već danas osećate nemir koji nagoveštava dolazak pomračenja koje će se odigrati u vašem znaku. To se tiče ličnih odluka i promena slike o sebi, pa ćete svakako doživeti neki vid "čišćenja" od starih stvari, a početi neki novi životni ciklus.

STRELAC 

Pomračenje Sunca odigraće se u polju vaših partnerskih odnosa, pa treba da znate da će emotivni odnosi biti na testu. To može da nagovesti i kraj jednog odnosa, a početak nečeg novog. Pripremite se za promene koje ćete osetiti u svakom slučaju.RIBE 

Pomračenje Sunca dogodiće se u vašem četvrtom polju, pa ćete doživeti porodične turbulencije. To može da se odnosi na roditelje, ali i pitanja oko stana.

DEVICA 

Pripremite se za pomračenje Sunca koje će imati snažan uticaj na dešavnja na poslu. To će biti prekid nečeg starog, a dolazak nove faze. Kriza će na radnom mestu kulminirati, pa treba da imate u vidu da ono što se dosad skupljalo ne može više da ostane kako je bilo, nego mora da se menja.

Dan pre pomračenja Sunca, kao i nekoliko dana iza treba da ostanemo suzdržani od kulminacije psiholoških stanja koja će biti izražena u svakome od nas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati