Horoskop

Direktno.rs

01. 06. 2021. 20:01 0

Koji znakovi će biti na DOBITKU, a koji na GUBITKU u junu?

Početak juna meseca obeležiće retrogradni Saturn i Merkur, što je već sasvim dovoljno da se osećamo kao da ništa ne ide napred, nego da sve stoji u mestu.

Venera ulazi u Raka, a Mars u Lava što stvara balans u muško-ženskim odnosima, ali je pitanje koliko ćemo uspeti jedni druge da razumemo i prevaziđemo greške iz prošlosti usled retrogradnog Saturna i Merkura. Kada sve to uzmemo u obzir, pojedini znakovi će biti na većim mukama nego drugi.

OVAN – Mars u Lavu će vam prijati, pa ćete imati dovoljno energije da se izborite sa preprekama. Retrogradan Merkur usporiće bilo kakve pregovore, a i treba da vodite računa šta potpisujete. Zbog Marsa u Lavu vama će jun biti podnošljiviji nego drugima.

BIK – Venera u Raku u dobrim aspektima donosi vam lepe vesti već početkom meseca ali i kraće putovanje. Jeste da ćete biti nezadovoljni finansijskom situacijom, ali morate da sačekate kraj juna. Mars u Lavu će vam zadavati glavobolje, pa ćete imati porodične probleme.

BLIZANCI – Vaš vladar Merkur krenuo je retrogradno, tako da ne treba da očekujete da će išta ići po planu. Ovo je meseec u kojem treba da budete obazrivi sa odlukama koje donosite jer možete da pogrešite. Niste u poziciji da dajete drugima savete i vama će biti možda i najteže.

RAK - Mars izlazi iz vašeg znaka 11. juna, pa vam donosi i olakšanje. Njegovo mesto zauzima Venera, pa će vam se dešavati lepe stvari. Vreme je za ulepšavanje i pokazivanje šta sve možete da uradite uz pomoć ličnog šarma. Bićete poletni u junu i to će vas obradovati.

LAV – Pred vama je težak zadatak, a to je da budete iznad drugih i istrajate u svojim odlukama. Uz pomoć Marsa čete to i uspeti. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste ko su vam iskreni prijatelji.

DEVICA – Retrogradni Merkur vam stvara haos na radnom mestu, a uz to i pravite greške jer niste sposobni racionalno da procenite šta je ispravna stvar. Suzdržite se od pogrešnih poslovnih poteza! Ovo nije mesec u kojem ćete zablistati u karijeri. Kao i Blizancima, vama je podjednako teško i to ćete osetiti u svim segmentima života.

VAGA – Venera u Raku vam ne prija, jer se od vas očekuje da budete odgovorniji na poslu, a najradnije biste putovali. Mars u Lavu donosi vam prijateljsku podršku koja će vam značiti u ovom mesecu. Pripremite se za više poslovnih obaveza.

ŠKORPIJA – Mars u Lavu vam neće prijati, pa ćete biti nervozni zbog posla. Situacija na radnom mestu će prilično uticati i na vaš privatni život. Imaćete velike ambicije, ali i neslaganje sa kolegama oko toga kako posao treba da se obavlja. Zbog svega toga, jun će vam biti teži nego mesec maj.

STRELAC – Zbog uticaja planeta se osećate pomalo odsutno i ne možete da se fokusirate na ono što radite, međutim, ulazak Marsa u Lava će 11. juna to da promeni. Očekujte da ćete se trgnuti iz atmosfere koja vam se ne dopada i da ćete uzeti život u svoje ruke. Ne verujete u drugu šansu u ljubavi, jer to može da bude greška, zbog koje biste se vraćali u prošlost.

JARAC – Retrogradni Saturn stavlja vas na test, pa ćete biti u strahu da ne zaradite dovoljno novca, ali ne treba da brinete jer će ova planeta itekako da nagradi sav vaš trud. Retrogradni Merkur je zaslužan što na poslu ne možete da shavtite šta se dešava, niti kako da poboljšate svoj rad. Jun će izgledati tako što idete korak napred, a nazad dva.

VODOLIJA – Vi spadate među znakove kojima je, ne samo ovaj mesec, nego i godina teška. Pod uricajem Saturna prolazite kroz cikluse koji sporo, ali sigurno menjaju vas i vaš život. Mars u Lavu vam ne pomaže, nego će i partnerske odnose staviti na test.

RIBE – Jupiter u vašem znaku doprinosi da lakše podnosite negativan uticaj planeta jer imate pored sebe "anđela čuvara". Pozitivan uticaj Jupitera vas čuva od pogrešnih poteza i doprinosi da sve sve dobro završi. Iskoristite ovaj period da završite nešto što vam je važno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati