Horoskop

Direktno.rs

22. 02. 2024. 19:54 0

Sa kojim znacima je smeh, sa kojima dosadno?

Zvezde takođe mogu da odrede naš smisao za humor, a neki likovi nasmeju sve oko sebe bez ikakvih problema, dok je nekima teško ispričati jednostavnu šalu. Otkrijte koji je lik najsmešniji, a koji na poslednjem mestu.

1. Strelac

Humor Strelcu dolazi bez ikakvih problema i oni su ubedljivo najsmešniji znak Zodijaka. Poznati su po tome što mogu da pronađu humor u bilo kojoj situaciji i redovno su taj prijatelj zbog kojeg se svi u društvu zakotrljaju od smeha čim ga vide. Sjajni su kada ste u krizi, jer će pronaći nešto čemu ćete se zajedno smejati i u najgorim situacijama. Uz to, pričaju fantastične priče i svako bi trebalo da ima bar jednog Strelca u svom društvu.

2. Vage

Prijateljske Vage društveni su leptirići Zodijaka, a takođe su i jedan od najsmešnijih znakova. Hrane se energijom drugih i ako se svi oko njih nasmeju, i oni će se smejati. To ponekad znači da će im biti neprijatno da nasmeju sve oko sebe, ali to će im se retko pripisati jer su njihove šale obično smešne svima.

3. Blizanci

Blizanci imaju talent za zadirkivanje i pametne šale mi prirodno padaju na pamet. Takođe imaju redak talenat da zadirkuju druge bez prelaska granice, a to je verovatno zato što znaju da se šale jednako dobro o svom trošku. Ne očekujte od njih duge smešne priče, ali možete biti sigurni da će uvek imati sarkastičan komentar o svemu.

4. Ovan

Poznati su po svom blesavom i opuštenom humoru. Ovi prirodni vođe koristiće šale da bi udovoljili drugima. Oni takođe vole fizički humor i često će praviti smešne face, čudno hodati i učiniti sve da nasmeju druge. Moraju samo paziti da se ne povrede.

5. Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje, a humor im pomaže u tome. Pričaju priče pune preterivanja, gestikuliranja i delovanja da bi pojačali utisak svoje šale, ali moraju biti oprezni da ne preteraju. Kada pronađu pravu meru, jedni su od najsmešnijih prijatelja koje možete imati.

6. Škorpija

Ovi ljubitelji crnog humora moraju da budu oprezni da ne zalutaju na teritoriju na kojoj vređaju nekoga u svojim šalama i da paze da ne preteraju. Oni posebno moraju da daju vremena svojim "novim" prijateljima da se upoznaju sa njihovim šalama.7. Devica

Device su vladarke sarkazma, a njihov humor je prilično suv, a često i o svom trošku. Uvek će prve ukazati na ironiju u situaciji ili pametnom šalom smanjiti napetost. Njihov humor ne laže svakoga, ali kad pogodi metu, tada se svi oko njih valjaju od smeha.

8. Riba

Ako vas zanimaju duge, ali urnebesne priče, onda su Ribe ono što tražite. Pa ipak, upravo zato što ponekad znaju da se zapletu u sopstvene priče, Ribe umeju da izgube publiku usred šale i treba da paze da ne "skaču" s teme na temu već da se drže poente.

9. Bik

Poznato je da su Bikovi opušteni, a takav je i njihov humor. Nisu među onima koji će vikati kako bi svi mogli da čuju njihovu šalu, već će radije šapnuti urnebesnu šalu nekome ko sedi pored njih. Iako je zabavno deliti šalu sa uskim krugom ljudi, možda bismo ponekad trebali reći drugima šta je tako smešno, što se više ljudi smeje, to bolje.

10. Rak

Rakovi su vladari humora na svoj račun, što je urnebesno za ljude koji znaju da oni ne misle zaista tako, ali može da bude neprijatno onima koji ne shvate šalu. Uz to, vole i direktan humor, na koji se ponekad treba navići, ali odlično seda onima koji u njemu uživaju. Rakovi bi trebali da budu sigurni da svi oko njih razumiju njihove šale, onda će se oko njih svi ubrzo valjati od smeha.

11. Vodolija

Vodolije nisu ovako daleko na listi zato što nisu smešni, nego zato što vole da uživaju u humoru drugih više nego sami da zbijaju šale. Uz to, kada ih tek upoznate, oni se drže prilično zatvoreno i svoj smisao za humor podeliće samo s odabranima jer se pred strancima osećaju izloženo.

12. Jarac

Svaki znak ima potencijal da bude smešan, ali Jarci nekako više vole da zadrže ozbiljno lice nego svetu da pokažu svoje emocije, ili osmeh. Njihov humor je dosta suv i mnogi ga ne razumeju. Jarci bi trebalo da se opuste i ponekad se našale na svoj račun, možda tada i uspeju nekoga da nasmeju, piše PureWow.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati