Horoskop

26. 04. 2021. 19:29 0

NAJDOMINANTNIJE žene Zodijaka

Nije lako biti jaka žena zar ne? Međutim, neke od njih su zaista rođene takve. Ako ste se pitali ko su najdominantnije žene u zodijaku, onda su to zasigurno Ovnovi, Lavovi, Škorpije i Jarčevi.

OVAN – Žena Ovan je po prirodni dominantna u svakom odnosu i zbog toga joj je potrebno da pored sebe ima partnera koji će stalno da je izaziva da bude nova i drugačija. Ovnovima ne prija konstantno stanje koje se ne menja, tako da ukoliko žena u ovom znaku ne pronađe odgovarajući izazov, ona će i da ode. Žena Ovan je sposobna i uvek dovoljno hrabra da uradi prva stvari za koje drugi nemaju hrabrosti.

LAV – Žena Lavica nije toliko dominantna koliko je moćna i dostojanstvena. Ona nema sredinu i lako izlazi na kraj sa životnim problemima, a mnogi astrolozi se slažu da Lavovi istinski vole samo jednom u životu. Privrženi su i odani, a ukoliko izgubite njihovo poverenje, teško da ćete ga povratiti. Žena Lav je atraktivna, harizmatična i ima neverovatnu energiju koja pleni široke mase.

ŠKORPIJA – Žene rođene u ovom znaku se posebno ističu, kako zbog svoje misterioznosti, tako zbog uticaja na sve ljude. Ne kažu za džabe da su žene Škorpije fatalne po muški rod, jer intuitivno tačno znaju šta su slabe tačke bilo koje osobe. Njihova negativna osoba je osvetoljubivost, pa ne bi valjalo da saznate kako je kada vam se žena Škoprija sveti i nakon deset godina, jer nažalost, nikada ne zaboravlja. Žene Škorpije su fatalne i dominantne u svakom pogledu!

JARAC – Ovakve žene su hladnokrvne, ne zato što nemaju osećanja, nego jer su sposbne da se posvete cilju u životu, a to je obično karijera, pa muškarac koji je pored njih može da se začudi što je nikada neće zanimati standardne stvari. Žene rođene u znaku Jarca su istrajne, uporne i stabilne, a to je njihova glavna moć. Nikada ne odustaju od svojih ciljeva.

Sa druge strane, nasuprot ženama koje su najdominantnije u zodijaku, nalaze se one koje to nisu, a to su one koje su rođene u znaku Vage, Raka i Ribe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati