Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

08. 03. 2021. 06:59 0

Ovnovi nesigurni, Škorpije odlično (VIDEO)

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Priličan broj obaveza vas očekuje tokom današnjeg dana, a vi se osećate iznureno i dekoncentrisano. Potrudite se da budete više posvećeni poslu, da ne biste napravili neki značajniji propust. Stoji blaga nesigurnost u odnosu sa voljenom osobom, neraspoloženje.

BIK

Računajte na jedan naporan dan, delimično zbog toga što ste sami sebi zadali ogroman broj zadataka i obaveza. Možda biste mogli da preispitate svoje planove i odložite nešto za naredne dane. Velika emotivna ispunjenost. Voljenoj osobi pokazujete koliko vam je stalo do nje.

BLIZANCI

Bićete na sto strana odjednom i truditi se da se ne opterećujete previše nekim razmišljanjima, već da se posvetite poslu, pogotovo zaostacima. Sa voljenom osobom isplanirajte zajedničko popodne. Mogućnost za kontakt sa nekim koga dugo niste videli.

RAK

Blaga neraspoloženost zbog toga što ćete morati da odustanete od planova za danas ili zato što dobijate neprijatne informacije. Pokušavate da priđete voljenoj osobi na pravi način, ali vam jako smeta što sa njene strane osećate pritisak i neopravdanu ljubomoru.

LAV

Smatrate da su potezi osoba sa kojima sarađujete direktno usmereni protiv vas. Nemojte previše lično doživljavati dešavanja, moguće je da je ovo samo splet okolnosti. Nemate razloga da razmišljate i da se opterećujete – osoba koja vam se dopada samo čeka vaš potez.DEVICA

Tokom današnjeg dana očekujte veliki broj obaveza, ali ste vi lično raspoloženi i uživaćete u ovoj okupiranosti poslom. Komunikacijske veštine su naglašene i pravo je vreme da obavite neki važan razgovor, bilo da se on vezuje za poslovni ili za ljubavni segment.

VAGA

Jedan razgovor ili dogovor je krenuo bolje nego što ste očekivali, da bi odjednom došlo do zastoja ili do prepreke. Sa nekim težim okolnostima danas ćete morati da izađete na kraj i da se prilagodite novonastalim situacijama. Moguće je da razmišljate o nekom koga ste skoro upoznali.

ŠKORPIJA

Odlične informacije pristižu do vas i ne možete da prikrijete oduševljenje i uzbuđenje oko cele situacije. Danas se možete osloniti na pomoć od strane kolega ili zatražiti uslugu od prijatelja. Odmereni ste u kontaktu sa osobom koja vas privlači i ona nije sigurna kakve su vaše namere.

STRELAC

Usmereni ste na poslovni segment. Neke obaveze su se nakupile i trudićete se da ne dozvolite da vas bilo kakve situacije sa strane ometaju i usporavaju. Prija vam što se voljena osoba toliko trudi oko vas. Odlična komunikacija i mogućnost da razgovarate i o ozbiljnijim temama.

JARAC

Mesec je u vašem znaku tokom današnjeg dana i doneće vam jednu intenzivnu posvećenost. Sve vam danas ide od ruke lakše nego inače. Odlična komunikacija i razumevanje sa kolegama i saradnicima. Sa partnerom je dobro vreme da rešite tekuće, sitnije probleme.

VODOLIJA

Dobre ideje i zanimljiva rešenja za neke poslovne situacije. Možda još uvek niste spremni da ovo i sprovedete u praksi, ali bi svakako trebalo da se posvetite razradi detalja. Jedna osoba se „mota“ non stop oko vas, ali na vrlo suptilan način.

RIBE

Dan dobar za komunikaciju i kontakte u poslovnom segmentu. Bilo bi dobro da se aktivirate jer možete lakše pokrenuti neka pitanja koja vas interesuju, ali i ostvariti nov dogovor, saradnju. Sa voljenom osobom intenzitvni i podsticajni razgovori. Sitni znaci pažnje su obostrani.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati