Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

24. 02. 2021. 07:08 0

Strelčevi cvetaju, Vodolije nervozne (VIDEO)

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Dosta sumoran dan, jer je evidentno da ne možete ostvariti ono što ste planirali. Vaše raspoloženje je jako promenljivo, čas ste opušteni, čas vam nije ni do čega. Ni emotivni segment danas ne funkcioniše najbolje, pa je možda prava stvar povući se malo u samoću.

BIK

Danas bi valjalo voditi računa u odnosu sa nadređenima. Suočavate se danas i sa nekim teškoćama, moguće je da su troškovi pristigli na naplatu ili ste dobili obaveštenje o dugu. Raspoloženje će se popraviti u popodnevnim satima. Voljena osoba može uticati na to.

BLIZANCI

Moguće je da su neke vaše greške isplivale i da ste sada suočeni sa posledicama svega ovoga. Lošije raspoloženje. Povucite se da razmislite o svemu, ne povlačite nikakve poteze i ne svađajte se. Vrlo brzo će se ovo srediti, samo je potrebno malo lepe komunikacije

RAK

Jednu neprijatnu obavezu morate završiti danas i nema potrebe dodatno je odugovlačiti. Verovatno je u pitanju neka naporna poslovna obaveza, ili neko vaše obećanje koje nikako da ispunite. Emotivna nesigurnost, stegnutost i distanciranost. Više vam odgovara samoća.

LAV

Stoji opterećenost nekim stvarima. Moguće je da ste više verovali nekom nego što ta osoba zaslužuje i sada ste razočarani njenim postupcima. Ni u emotivnom delu ne osećate se dovoljno dobro i ispunjeno. Dosta toga vam smeta, a danas baš i niste u raspoloženju da pravite kompromise.

DEVICA

Problemi na poslu, neke nesuglasice kod kuće, sa šefom malo fali pa da se posvađate.... Možda je najbolje u potpunosti se posvetiti svojim obavezama i distancirati se od svega što se dešava. Čak ni sa voljenom osobom nećete biti posebno raspoloženi za neki dublji razgovor.

VAGA

Ništa od onoga što želite da pokrenete ili pokušate da završite ne funkcioniše kako treba. Stalno morate nešto ili nekoga da čekate. Neće vam biti zanimljivo ni flertovanje, što je pravo čudo. Videćete i sami da će večernji sati doneti mnogo bolje raspoloženje.

ŠKORPIJA

Neka dugovanja ili troškovi vezani za kuću su došli na dnevni red i prosto ne znate na koju ćete stranu. Posvetili biste se svojim obavezama, ali ne možete da se fokusirate. Voljena osoba će pokušavati da vas oraspoloži, ali vrlo “mlako”, tako da ste uglavnom prepušteni sebi i svojim mislima.

STRELAC

Ni vama danas na poslu ne cvetaju ruže, ali ćete se ipak koliko toliko uspešno boriti sa nadolazećim nezadovoljstvom. Ono što ste očekivali, nije stiglo i verovatno ni neće u toku današnjeg dana. Drugi deo dana je malo bolji, dozvolite voljenoj osobi da vas oraspoloži.

JARAC

Znali ste da ćete na neku realizaciju morati da čekate. Međutim, nekako vam je tog čekanja baš preko glave. Pitate se da li je moguće da se samo vama događaju ove stvari. Ne budite na kraj srca, ovo je trenutno raspoloženje, videćete da će u toku popodneva već biti bolje.

VODOLIJA

Vama danas baš funkcioniše kako treba. Doduše, morate malo da požurite da biste neke stvari završili, ali uspevate. Neko od ukućana vas može na kratko iznervirati, ali nećete tome pridavati veću pažnju. Sa voljenom osobom danas dosta solidno.

RIBE

Vama sledi velika rastrzanost između privatnih i poslovnih obaveza. Ne znate na koju ćete stranu pre. Sigurno je da ćete pokušavati da balansirate, doduše ne naročito uspešno. Veliki premor će vas verovatno sprečiti da se u većoj meri posvetite voljenoj osobi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati