Horoskop

Direktno.rs

01. 01. 2021. 20:37 3

Četiri najnegativnija horoskopska znaka

Svi znakovi ponekad mrze, ali ova četvorka prednjači u tome. Zbog te silne mržnje nije lako ni njima ni onima koji su im se zamerili. Ovo su najnegativniji znakovi horoskopa.

Škorpija

U njihovom zakoniku svi su krivi dok ne dokažu da su nedužni. Sumnjičavi su i očekuju da će ih većina razočarati i izneveriti. Mrze sve koji su im se zamerili, ali i njihovu rodbinu i sunarodnike. Vrlo su osetljivi, ali nisu plačljivi, nego ljuti. Ako su povređeni, dugo će pamtiti zamerku dok ne smisle najbolji način za osvetu. U zrelim godinama dolaze do tačke na kojoj mrze sve žive.

Jarac

Jarac je ubeđen da zna više od drugih o svim temama koje ga zanimaju pa jako zamera onima koji ga potcenjuju ili kritikuju. Budući da sebe doživljavaju kao pouzdane i požrtvovane, ne podnose ni one koji su nezahvalni. Mrze i sve koji su neodgovorni, neprecizni, nepromišljeni i razmetljivi. To znači da oko sebe imaju bezbroj meta za mržnju, a jedna od meta su i - oni sami.

Devica

Devica najpreciznije opaža nered, nemar, nelogičnost i nečistoću, pa u svakom trenutku nailazi na nešto što joj smeta i uzrujava. A ako je neko stalno izložen stresu, ne preostaje mu drugo nego da mrzi sve oko sebe. Pored toga, Device su uglavnom dobro informisane pa besne kad su suočene s tuđim neznanjem. Srećom po okolinu, mržnja im nije ubistvena kao ona ratobornijih Škorpija, Jarčeva i Ovnova.

Rak

Rak je najranjiviji i najuvredljiviji znak. Budući da se često nađe povređen ili uplašen, u njemu buja mržnja prema bezobzirnom svetu. Paradoksalno, ima toplo srce puno ljubavi, ali koliko intenzivno voli, toliko strahuje za dobrobit voljenih, a svako ko izgleda kao pretnja, meta je njegove mržnje. Među onima koje izuzetno mrzi su svi koji ugrožavaju njegove bližnje, ali i narod, zavičaj i domovinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati