Horoskop

Direktno.rs

14. 12. 2020. 20:09 0

Mlad mesec u Strelcu! UDAR za četiri znaka

Poslednji, ali najvažniji mlad Mesec u ovoj godini, biće 14. decembra u znaku Strelca, koji će delovati zajedno sa pomračenjem Sunca, što donosi pojačanu energiju, koja predstavlja okidač promena i najavu nove ere Vodolije koja počinje 17. decembra.

Kako smo već konstatovali da je decembar jedan od najzačajnijih meseca u godini, ne zato što je poslednji, nego zato što Mesec, Jupiter i Saturn donose kompletne promene koje će uticati na sve znakove.

Mlad Mesec najviše će uticati na Strelčeve, Device, Ribe i Blizance.

STRELAC – Mlad Mesec pred ulazak Jupitera u Vodoliju, donosi važnu, ličnu promenu za vas. To može da bude pogled na svet ili odluka koja neće moći više da čeka. U tom trenutku shvatićete da vas je sve dosad promenilo i da više ne možete da budete ista osoba. Prihavtite promene koje dolaze i čekajte 19. decembar kada Jupiter ulazi u Vodoliju i donosi uzbuljivu godinu.

DEVICA – Mlad Mesec donosi vam važna porodična dešavanja. Bavićete se porodicom, rodbinom i pitanjem stana. Iako ćete osećati snažan nemir, ovo je datum promena koji će itekako uticati na vas. Imaćete potrebu za promenom, pa čak i onu koja se odnosi na mesto življenja.

RIBE – Prihavtite promene koje vam mlad Mesec donosi vam poslu. To će biti novi profesionalni izazov i zaokret u karijeri. Nešto će svakako morati da se menja i vaš pristup poslu neće više biti isti. A sa druge strane to može da bude događaj na poslovnom planu.

BLIZANCI – Bićete veoma osetljivi zbog mladog Meseca. Ovo se ponajviše odnosi na partnerske odnose, ne samo one koje imate provatno, nego i poslovno. Ostanite suzdržani od pogrešnih odluka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati