Horoskop

Direktno.rs

07. 12. 2020. 18:12 0

Venera u Strelcu: Stiže LJUBAV za pet znakova

"Ako me voliš, pusti me da idem", jedan je od najzastupljenijih liberalnih ideala kada je ljubav u pitanju, naročito u današnje vreme. Ovo se dobro uklapa u opis planetarne pozicije na nebu jer Venera 15. decembra ulazi u optimističnog Strelca, gde će se zadržati do 8. januara 2021. godine.

Planeta ljubavi ulazi u vatreni znak Strelca, pa će samim tim i poprimiti karakteristike ovog znaka, a to su optimizam, težnja ka slobodi, odnosi bez ljubomore i to da nam se dopadaju osobe koje dole iz daljine ili su filozofskog shvatanja života.

Venera će ovde doneti dobrotu, ljubav na višem stepenu, nego što je dosad bio slučaj, jer je u Škorpiji svakako obojena ljubomorom i posesivnošću. Ovo je potreba za puštanjem, a ujedno i prilika da nam se dogodi spontana ljubav sa nekim sa kim treba.

Venera u Strelcu doneće ljubav Strelčevima, Lavovima, Ovnovima, Vodolijama i Vagama.

STRELAC – Od 15. decembra vi ćete svakako zablistati. Ne samo što će lični šarm dolaziti do izražaja, nego ćete biti pravi mamac za osobe suprotnog pola. Bićete glavni zadvonik u zodijaku! Mnogi pripadnici vašeg znaka će se zaljubiti baš u intervalu do 8. januara. Pripremite se za pokazivanje osećanja od strane osobe koja će želeti da vas osvoji, ali na veoma spontan način.

OVAN – Venera u Strelcu će vam prijati i doneti ljubav iz daleka. To može da bude i zajedničko putovanje. Sve više ćete osećati potrebu da promenite mesto boravka i osetite nešto novo u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko ste slobodni, očekujte javljanje jedne osobe sa puta.

VODOLIJA – Venera u Strelcu donosi vam romansu iz prijateljstva. Veoma ćete imati zanimljiv odnos sa osobom sa kojom se družite. To prijateljstvo će svakako da preraste u nešto više. Budite spremni za nove izazove. Ova pozicija Venere će vam prijati jer odgovara vašim principima prijateljstva i shvatanja ljubavi.

LAV – Venera u Strelcu donosi vam priliku za zaljubljivanje. Na mestu javnog tipa imaćete susret i vreme je da se trgnete iz zimskog sna. Iako ste kao i svaki Lav zimi lenji, čak i mali koraci mogu da vam donesu neočekivane susrete.

VAGA – Ulazite u period zanimljivog flerta preko poruka! Očekuje vas mnogo dopisivanja od sredine decembra. To će biti više od jedne osobe, stim što će vas najviše prilačiti ona koja vam nije u blizini već morate da se čujete telefonom ili dopisujete preko aplikacija. Na neki način prijaće vam što morate da dosegnete idealnu ljubav koja se čeka.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati