Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

02. 12. 2020. 06:00 0

Jarčevi uspešni, Ribe nezadovoljne (VIDEO)

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Ovaj dan ne odgovara vam u potpunosti, jer nećete moći da ispoljite svoju energičnu prirodu....Ipak, ovo su odlični momenti da neke svoje planove ostvarite, samo što će to ići sporije. Očekivali ste više podrške od strane voljene osobe i pomalo ste razočarani njenim reakcijama.

BIK

Neke situacije će tokom ovog dana ići u vašu korist. Doduše, moguće je da nećete uspeti da iskoristite sve mogućnosti, najviše zbog toga što ste danas skloni da brzate, pa ćete zbog propusta morati da se vratite na sam početak. Razmišljate da li da  se pokrenete prema jednoj osobi.

BLIZANCI

Danas pratite i ljude, ali i dešavanja oko sebe, jer ćete nešto od toga moći da iskoristite, ili da makar izvučete pravu pouku. Stoje i mogućnosti tajnih dogovora. Preispitujete ponašanja emotivnog partnera i pokušavate da nađete opravdanje za njegove postupke.

RAK

Možda ćete na samom početku radnog dana biti nervozni, ali kako vreme bude odmicalo sve bolje ćete hvatati korak sa dešavanjima. Uklapanje u dogovorima i laka komunikacija sa saradnicima učiniće da se osećate izuzetno zadovoljno. Danas dobri odnosi sa voljenom osobom.

LAV

Možda su neke poslovne okolnosti danas malo stegnute i vi ste pod pritiskom. Ipak, i pored ovoga uspevate da na pravi način odradite sve obaveze. Imate veliku podršku od strane kolega. Sa emotivnim partnerom dogovori oko bitnih zajedničkih pitanja.

DEVICA

Dan kao stvoren za ostvarivanje vaših planova. Možda ćete čak u jednom delu osetiti monotoniju, jer se sve odvija bez ikakve problematike. Sa jednom osobom se lako uklapate i prija vam pažnja koju vam posvećuje. Ipak, ne žurite i puštate da se druga strana otvori i pokaže šta želi od vas.

VAGA

Stvari u poslovnom segmentu ne idu u onom pravcu koji ste vi priželjkivali, ali ne možete reći da ste nezadovoljni i ovim što se dešava. Posvetite se onim obavezama za koje vam ne treba potpuna koncentracija i pažnja. Smatrate da je voljena osoba danas hladnija prema vama.

ŠKORPIJA

Jedino što vas danas može ometati u jednom dogovoru jeste velika količina obaveza koju nikako ne uspevate da privedete kraju. Moguće je da ćete napraviti kompromis, i zarad sastanka sa nekim ko vam je bitan, odložiti ono što ste planirali da uradite. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

STRELAC

Iako neke stvari idu polako u poslovnom segmentu, uspevate da obaeze na koje ste se obavezali završite na vreme. Situacija vas povremeno tera da žurite, ali svesni ste da ne smete dozvoliti sebi greške. Nećete uspeti da ostvarite kontakt koji priželjkujete, jer druga strana ima premalo vremena.

JARAC

Ovo bismo mogli nazvati još jednim od vaših dana. Osobe sa kojima dolazite u kontakt će vam pokazivati koliko računaju na vas. Pouzdanost u obavljanju obaveza, ali i dobri argumenti u dogovorima sa saradnicima. Emotivno je lep dan pred vama, iskoristite ga za sve ono što priželjkujete.

VODOLIJA

Smatrate da ste napravili dobar dogovor, iako ste nekih svojih uslova morali da se odreknete ili da se dodatno prilagodite drugoj strani. Ipak, svesni ste da je ovo bio trenutno jedini način. Velika razmišljanja o budućnosti sa emotivnim partnerom. Osećate se dosta sigurno u ovom odnosu.

RIBE

Vaše raspoloženje je promenljivo, ali su zato vaši postupci baš na pravom mestu. Uspevate da potisnete nezadovoljstvo i da se onima sa kojima sarađujete predstavite u pravom svetlu. Danas birajte društvo prijatelja, potrebni su vam da vas izvlače iz vaših povremenih emotivnih dubioza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati