Horoskop

23. 11. 2020. 19:53 0

Pun mesec u Blizancima! KRIZA za četiri znaka

Mesec, planeta, koju mnogi okrivljuju za naše promene raspoloženja, biće pun u znaku Blizanaca 30. novembra.

Kako će Mesec u Blizancima uhvatiti loše aspekte sa Suncem i Neptunom, a poprimiti osobine znaka u kojem je pun, jasno je da će mnogi ljudi jedni drugima reći ono što ne treba.

Mesec u Blizancima je pomalo brbljiv i ishitren, pa će pod uticajem ovog fenomena, do nas stići informacije koje nas neće usrećiti.

Pun Mesec najteže će pasti Blizancima, Strelčevima, Ribama i Rakovima.

BLIZANCI – Pun Mesec u vašem znakou ukazuje da treba da se iskontrolišete da ne kažete sve ono što budete mislili, jer lako možete da se pokajete. Pod psihološkim pritiskom i frustracijama, mogli biste lako da učinite sebi lošu uslugu i zakomplikujete odnose koji su vam važni. Moguća je nesanica. Pazite šta kome govorite.

STRELAC – Fokus sa punim Mesecim biće partnerski odnosi. Neko do koga vam je stalo će vam se javiti i to će vas jako iznervirati. U tom momentu lako možete da poželite da prekinete kontakt sa nekim i to zbog pogrešnih reči i namera. Možete lako da se razočarate u jednu osobu za koju ste mislili da je potpuno drugačija, a ispostaviće se da nije onakva kakvom ste je videli.

RIBE – Pun Mesec u četvrtom polju uslovljava porodične probleme i komplikacije u porodici. Imate problem koji morate da rešite, a pod uticajem punog Meseca oni će se još više zakomplikovati.

RAK – Pun Mesec u bilo kom znaku vam teško pada jer je to vaša planeta. Mesec u vašem dvanaestom polju donosi vam saznavanje neke tajne. Bićete veoma nestabilni oko 30. novembra, pa će vam sve delovati gore nego što jeste. Psihosomatski problemi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati